Mașine Marginea Regula Raportor de Unghi Raportor Două Brațul de prelucrare a Lemnului Conducător Instrument de Măsură pentru Meșter Mecanic Instrumente de 10/15 inch

  • 92.89lei
  • 46.47lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

*1. Noul prelucrat Lemnul Marginea Regula simplifică viața ta prin ambalaj în jurul valorii de marginea de stoc și oferindu-vă o scară precisă pe ambele părți.

*2. Chiar și cel mai priceput dulgher se confruntă cu provocări în precizie unghiulară plasarea pe mare panou de proiecte.Puteți încerca să extindă linia de producție de la un mic raportor, dar chiar și o mică eroare va face pe linia de producție extinde mai departe, cu atât mai mare eroare.

*3. Cele mai recente noastre de precizie conducător poate oferi o precizie de neegalat pentru aspectul panoului de muncă.Doar de presă, șeful de la unghiul dorit, apoi apăsați pe linie dreaptă.Capul poate fi ajustată între 0° și 70° și este ferm blocat la fiecare 5° (plus 22-1 / 2° și 67-1 / 2°), astfel încât să vă ofere cu o precizie de referință unghiul și lungimea, respectiv, 10 cm, 15 cm sau 20 cm.

*4. Secretul T-Pătrat este seria de precizie prelucrate de indexare găuri și primăvară-încărcate, strans toleranță indexare pin care se potriveste cu ele.Știftul se fixează în loc de oferindu-vă încrederea de a ști că este spot-on exacte.

*5. Chiar și atunci când tu?re nu lucrează cu unghiuri, aceasta este o expune instrument de tine?veți ajunge la aproape fiecare proiect.Lama are aceleasi caracteristici exclusive ?saw-tooth?design trasare crestături găsit în noul nostru din Oțel Inoxidabil de Precizie de prelucrare a Lemnului Pătrate.Acolo?s-o crestătură fiecare xvi-inch de-a lungul lamei.Doar picătură creion în crestătură și glisați cap de-a lungul marginii de stoc pentru un perfect paralele linie.

Caietul de sarcini:

Material: metal

Culoare: argintiu

Dimensiune: 10 cm, 15 cm, 20 cm

Gama de măsurare: 0-70 grade

Precizia de măsurare: 1 mm

Tip: Unghi rigla

Pachetul include

1x prelucrat Lemnul Marginea Regula

Notă:

1. De conversie:1 inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

2. Vă rugăm să permiteți un pic de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

3. Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare, pls înțelege.

Etichete: indicatoare de instrumente de măsurare, mașinist x99, șurub capac de etanșare mașină, glu wood woodworking, dewalt router pentru prelucrarea lemnului, conducător, piele instrument, tabla de joc token, unghi raportor, plastic protractor.


  • 3: Mașinist Instrumente
  • Origine: NC(de Origine)
  • Feature2: Marginea Regula
  • Feature1: de prelucrat lemnul
  • Numărul De Model: Diferența De Ecartament
  • Certificare: Nici unul
  • 4: Prelucrarea Lemnului Conducător
  • 5: Instrument de măsură f

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon