Genshin Impact Keqing Xiangling Diluc Hutao Rosekrans Amber Barbara Venti Cosplay Peruci Par Sintetic Rezistent La Căldură

  • 83.65lei
  • 46.84lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

o: nu Se potrivește cu modelul de prezentare efect?

G: Un MMs poartă peruci vor simți că nu pot să poarte același efect ca model.Acest lucru trebuie să fie subliniat.Este nevoie de un pic de calificare să aibă grijă și să poarte peruci.Puteți practica de câteva ori mai mult și pentru a găsi propria poartă și de îngrijire.Metoda, fiecare MM de fața lui, temperament, îmbrăcăminte, etc.

a: Se pare mare sau nu firma atunci când este purtat

G: Dacă purtați un cap mare, înseamnă că nu ați folosit corect purta metode și tehnici.Dacă vă simțiți că nu sunteți poartă ferm, poti sa te uiti la butonul de reglare pe spate de articole, care pot fi ajustate în funcție de circumferința capului.

o: Ce este material?

G: Toate peruci în magazin folosi 100% de înaltă temperatură de sârmă.Temperatura ridicată de sârmă poate rezista la temperaturi ridicate de styling la 200 de grade.Parul este fin și neted, și este ușor să aibă grijă de după utilizare.Circumferința capului este de 54-60CM. [par net], sunt Coreea de Sud a Importat din dantela elastica de păr net, high-end de 100% respirabil ochiurilor de plasă de pălării de proiectare, există două auto-reglabil agățat catarame in partea din spate a parului de acoperire, care este potrivit pentru cele mai multe forme de cap.Manopera: am tot verificați cu atenție, și vom încerca noastre cele mai bune pentru a face plase de păr.Face bine și elegant, țesute în păr rupt, perturba radacinile firelor de par pentru a preveni păr net de a fi expuse, pentru coafura, utilizarea mai costisitoare, dar mult mai natural de tricotat de mână/cârlig de mână de sus inima/cap de drum.

o: În materie de styling?

În ceea ce privește peruca stil: elementele pot fi murdar în timpul transportului, trebuie doar să utilizați un pieptene și o cantitate mică de apă a ordonat-o.PS: UN pic de pierdere a parului este un fenomen normal, și nu pot fi păr plutitoare, care nu a fost tratată în timpul procesului de producție al producătorului. Nu este o peruca problemă de calitate.

Vom descrie toate elementele în detaliu cât mai mult posibil.Vă rugăm să înțelegeți că există părți care nu sunt descrise.Deoarece produsele sunt operațiuni manuale, dimensiunea și culoarea pot fi ușor diferite de descriere/imagine.

Pentru a

a: Sunt produse obținute într-un fel?Există vreo diferență de culoare?

G: va garantam ca toate pozele copilului sunt luate în natură.Am încercat tot posibilul pentru a evita aberatiile cromatice.Culoarea este foarte aproape de imaginea reală.Cu toate acestea, din cauza iluminatului în timpul fotografierii, și luminozitatea de fiecare calculator în cumpărături on-line, culoarea înțelegere va fi diferit.Diferența, poate exista un pic de aberație cromatică.Când a fost făcută poza, unele anime modele au fost styling.După ce a primit pachetul, ia parul de pe partea de sus a capului, și apoi utilizați niste ceara de par sau fixativ.

Tot prin PS re-colorat, să depună eforturi pentru a obține efectul de nici o culoare exprimate cu ochiul liber, dar toată lumea e monitor va avea un anumit diferență.Nu accepta "nu este potrivit".Cred că de culoare este diferit de ceea ce am crezut. "Nu arata prea bine pentru a purta." Diferenta de culoare de returnare și schimb pentru alte motive, nu este baza pentru a reveni ulterior și de schimb!

a: Despre post-vânzare

b: Dacă există o problemă în după-servicii post-vânzare, vă rugăm să ne contactați, aici va încerca să facă pentru vina, și a vă oferi servicii satisfăcătoare, vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin

În cele din urmă, șefii și achiziționarea de prieteni pentru sprijinul lor la magazin!Dacă aveți orice probleme cu copilul, puteți să ne contactați imediat, iar noi vom face tot posibilul pentru a rezolva problema pentru tine!

Etichete: cosplay, cat cosplay set, magic tinuta, genshin impact breloc, barbara genshin impact, cosplay todoroki, chica cosplay, diluc, genshin impact, genshin xiangling.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon