Pentru Emblema BMW M X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 Accesorii Auto Display Termosuri de Călătorie Mașină Supa de Cafea Cana Termos Sticla de Apa

  • 49.97lei
  • 34.98lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Accesorii auto Display Termosuri de Călătorie Mașină Supa de Cafea Cana Termos Sticla de Apa pentru BMW M Emblema X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7

1. Inteligent de afișare a temperaturii: Built-in de înaltă sensibilitate a senzorului de temperatură, aveți nevoie doar de a pune degetul pe capac de sticla, iar afișajul LED va afișa temperatura în sticlă.

2. De înaltă calitate: balon vidat este din clasa alimentare 304 din oțel inoxidabil, care poate păstra băuturile reci pentru 24 de ore și băuturi calde timp de 12 ore.

3. Potrivit pentru toate tipurile de nevoi, potrivit pentru toată lumea, iar aceste culori luminoase..Ușor de curățat, structura simpla, detasabil duza de curățare. 4. Temperatura display: LED de afișare a temperaturii poate fi atins până la 80.000 de ori, fără a schimba bateria.Folosit pentru mai mult de

5 ani! 5. Cadou unic: design elegant, de înaltă calitate LED-uri de afișare a temperaturii, disponibil în patru sezoane, foarte potrivit pentru familie, de muncă, de sport în aer liber, în sala de gimnastică, în mașină, sau chiar camping sau drumetii.

Design Modern și de înaltă calitate face un cadou unic pentru vacanțe, vacanțe, zile de naștere, Crăciun, ziua Recunostintei si de cadouri de afaceri, pentru prieteni și familie.

caietul de sarcini:

Material: din oțel inoxidabil 304

Pachetul include: 1 X sticla de termos

Culoare: așa cum se arată

Dimensiune: 500ml

1. Datorită influenței luminii și monitor, culoarea poate fi ușor diferită.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-0.5-1cm de eroare.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Sfat: Pentru acest termos are un built-in baterie!În scopul de a economisi energie și prelungi durata de viață a bateriei (reduce clicuri inutile), este nevoie de 2-3 degete pentru a atinge ecranul pentru a afișa temperatura!

Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.Vă mulțumesc!

Etichete: bmw e93 spoiler, cotiera bmw e90, bmw f15 tapiterie interior, bmw x3 negru rinichi grill, instrumentație bmw accesorii, bmw x5 chrome grill, personalizare auto accesorii, apasă butonul start autocolant, bmw x6 g6 accesorii, cana.


  • Tip: 3D Fibra de Carbon de Vinil
  • Model: Marca De Masina Consumabile
  • Origine: NC(de Origine)
  • Autocolant De Plasament: Cap
  • Design: Transformatoare De Design

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon