1 buc Generic Centura de Siguranță Curea de mână Pentru Babyzen YOYO Carucior Carucior, Anti-a Pierdut

  • 4.16lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Clientii Care Au Cumparat Acest Produs, De Asemenea, Cumparat

Descriere

Generic Centura de Siguranță Curea de mână Pentru Babyzen YOYO Carucior Carucior, Anti-a Pierdut Despre Produsul Potrivit pentru Babyzen YOYO Cărucior Acesta este conceput pentru a asigura siguranța copilului dumneavoastră și de control fixe de transport copil, atunci când mâinile tale sunt pe cărucior.Cum să Utilizați: se Leagă capătul centurii cu inel de fier cu cărucior de copil, și trece prin celălalt capăt al curelei de la încheietura mâinii de adult.Pachetul Incluse 1 x Curea de mână Notă: 1. Nu pentru Babyzen yoyo+ sau alte Cărucior 2. Acest element sunt OEM Accesorii, Nu Babyzen Brand Foto

Certificare

Despre Feedback-Ul/ Garantie

1. Toate produsele sunt 100% de brand nou și testate înainte de expediere.

2. Clientul este satisfăcătoare este Awatop Magazin scopul final.dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.vă rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul.

3. Dacă aveți o problemă sau întrebare cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback.

4. Toate e-mail va fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.dacă nu primiți răspunsul nostru.vă rugăm să re-a trimis un e-mail sau plângere la managerul nostru.Despre Taxe Vamale și Taxe

1. Comanda va fi declarată adevărată declarație sau cerințele clientului.

2. Poate comanda va suporta taxe suplimentare la import, taxe sau alte obiceiuri legate de taxe.

3. Taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare

4 Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră.

5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional.ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca negativ feed-back.Despre Transport

Am expediat cele mai multe dintre comenzile prin China Post Aer Înregistrat Mail, de obicei dureaza 25-45 de zile lucrătoare pentru livrare colete după ce a postat .Este, de asemenea, întârzieri, uneori, din cauza lent de clearance-ul personalizat sau wwather problema sau turbulențelor politice .Astfel, ne-a promis timpul de livrare este de 40 de zile și 90 de zile lucrătoare (Brazilia).

Regiunea de Transport Agent Procesul și Timpul de Livrare

Statele UNITE ale americii,Canada

China Post Aer Înregistrat Mail

18-25 zile lucrătoare

Marea BRITANIE,IR,Vest-Europene

China Post Aer Înregistrat Mail

20-28 zile lucrătoare

Est-Europene

China Post Aer Înregistrat Mail

25-35 zile lucrătoare

Orientul Mijlociu

China Post Aer Înregistrat Mail

25-35 zile lucrătoare

Australia, Noua Zeelandă

China Post Aer Înregistrat Mail

18-25 zile lucrătoare

Asia

China Post Aer Înregistrat Mail

25-35 zile lucrătoare

America De Sud

China Post Aer Înregistrat Mail

35-45 zile lucrătoare

Spania, Rusia

e-EMS

12-18 zile lucrătoare

Brazilia

e-EMS

15-20 de zile lucrătoare

În Spania mai mult de 2,5 kg, în Rusia mai mult de 5kg, în Brazilia mai mult de 6kg, Ne va livra prin e-EMS.Bun venit wholesale business.OBSERVAȚIE: 1. Vă rugăm să ne reaminti de a prelungi timpul de livrare, dacă nu ajunge la timp. 2. Vă rugăm să Comunicați înainte de a deschide Disputa sau Feedback-ul Negativ. 3. Ai putea să Lăsați un Mesaj după plasarea comenzii .Despre Garanție

1. 12 luni de Garanție.Cumpara cu incredere! (Fără accesorii)

2. Dacă elementul id-ul defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la primi.Nu deschide disputa fără comunicare.

3. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primesc articol.vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o înlocuire după ce a primit a se întoarce.Sau oferta de rambursare (nu include transportul) după ce vom primi elementul defect.

4. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.va vom trimite un înlocuitor, după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Etichete: cărucior yoya, copil cărucior yoya, elegant cărucioare pentru copii, cel mai bun cărucior, yoya, profesionale yoyo, sirena umbrelă cărucior, pentru cărucior, buggy suspensie fata, babyzen yoyo.


  • Certificare: ASTM
  • Nume De Brand: babyyoya
  • Tip: Safety Belt Wrist Strap
  • Material: MICROFIBRA
  • Intervalul De Vârstă: 0-3M
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: YY12

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon