Noul Electrice Automate Amuzant Pisica Teaser Mingea Jucărie De Ridicare De Primăvară Rod Interactive Puzzle Jucării Pentru Animale De Companie

  • 55.34lei
  • 33.19lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

Pisica poate juca de la sine, fără a afecta munca ta. (acest produs trebuie să fie echipat cu două baterii AAA, dar produsul nu contine baterie).Instalare simplă Clip de pe desktop, clip pe cat de masă să se joace cu pisica, ia pisica să-și exercite.Rândul automată atunci Când jucăria este declanșat, acesta poate fi oprit în mod automat pentru aproximativ 5 minute, sau butonul poate fi oprit din nou în timpul operațiunii de jucărie.De inlocuit mingea De păr pot fi înlocuite cu alte jucării, pisica ta va cădea în dragoste cu ea.

Memento / Notă

Pentru a face sigur că vă sunt de a cumpara produsul, va rugam sa cititi cu atentie descrierea produsului sau dimensiunea imaginii.Vă mulțumesc pentru atenție.Dacă aveți orice probleme sau nevoie de ajutor, bine ai venit să ne contactați înainte sau după cumpărare.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta cu soluție

Transport

1. În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin www.citygroupromania.ro. 2. Dacă alegeți expres de expediere si adresa ta este definit ca zonă de la distanță prin Fedex /DHL, va trebui să plătească suplimentar $30 la distanță taxa de transport.Sau vă rugăm să ne dea un nou o adresă care nu este de la distanță.Zonă de la distanță verifica prin link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Dacă aveți orice schimbare a ordinii, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine. 4. Vă rugăm să verificați adresa și numărul de contact este corect, mai ales verificați codul poștal și orașul este informarea corectă ,în caz contrar coletul nu va fi nava.

Garanție

Un an de garanție pentru toate produsele, orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport .Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.

Feedback-Ul Și Rating

Apreciem afacerea dvs. foarte mult.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback Pozitiv si rating de 5 Stele.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, comunicarea este mult mai eficient decât deschiderea unui litigiu.Serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim un soluția mulțumit.

Etichete: 2b nier automate, guler gărgăriță, pisica de jucarie, gay tricou, pisica stick jucărie, mingea câine, cat racleta, Cat Teaser, șoc electric stick, jucarie minge electric pisica.


  • Jucarii Tip: Bile
  • Culoare: Alb+Roz Pisica De Jucarie
  • Producția adresa: China
  • Greutate: 145g Cat Ball Toy
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Material: Plastic, ABS
  • Modul de lucru: Electrice De Jucarie
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon