Heavy duty din otel carbon prăjitură tava de copt,12 mini cupa prăjitură în formă de tort tigaie se lipeasca prajitura tava de copt, prajitura mucegai

  • 60.67lei
  • 34.56lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

12-Ceașcă brioșă tigaie, coace o mulțime de tratează într-un singur lot, economisind o mulțime de timp.Perfect pentru briose sau prajiturele

Din otel carbon, are o pata, zero, și rezistent la rugină de suprafață, care nu se va deforma sau coroda

Se lipeasca si de eliberare rapidă de acoperire, de lungă durată se lipeasca interiorul și în afara, perfect pentru toți dintre dumneavoastră are nevoie de coacere

Se lipeasca de acoperire pentru ușor de curățat, spălat de mână recomandată, dar în condiții de siguranță pentru a utiliza în mașina de spălat vase.Nu cuptor cu microunde

12 Cupa Lipeasca Brioșă și Cupcake Tigaie, ușor pentru a coace delicioase brioșe delicioase, prăjituri și mai mult.Lipeasca acoperite usor de presă suprafata de coacere, ușor pentru a elimina de la 12-Ceașcă Brioșă Bakeware.

Caracteristici de Briosa Cupcake Pan

Durabilitate De Lungă Durată

Frumos artizanale, acest lucru de două-tonifiat muffin pan este făcut să dureze.Obțineți constant de căldură și performanță premium fiecare dată când se coace.

Rezistent La Zgarieturi

Plastic, cauciuc, silicon sau ustensile din lemn sunt recomandate.Evitați să utilizați obiecte ascuțite sau ustensile metalice, deoarece acestea pot zgâria orice suprafață non-stick.

-Ecartament grele de construcții oferă chiar și încălzire performanta, are capacitatea de a rezista la temperaturi extreme, în condiții de siguranță pentru 500 F.

Culoare: negru

Material: otel carbon

Dimensiuni: 25.5*19.5*2.5 cm

Conținutul pachetului: 1 x Tigaie Brioșă

Instrucțiuni De Îngrijire

1.Permite bakeware să se răcească înainte de curățare.Nu scufundați niciodată fierbinte bakeware în apă rece.Acest lucru va preveni ireparabile colmatare.

2.Spălare de mână recomandat.Se spală de mână cu o cârpă moale sau un burete și curățat neabrazivă sau lichid de spălat vase săpun în apă caldă.Clătiți și apoi uscat cu un prosop moale.

3.Nu folosiți aerosoli spray-uri de gătit.Spray-uri sunt dificil de a elimina, și poate construi pe lipeasca suprafețe și reduce alimentare de presă eficacitatea.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: yz450f autocolant 2018.


  • Tort De Instrumente De Tip: Matrite
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Sugestiv Sexual: No
  • Numărul De Model: muffin pan
  • Certificare: CE / UE, CIQ
  • Material: Alte
  • Obscene Imagine: No
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon