Control Pentru XBox XBOX Serie Controler Stand Gamepad Încărcător de Baterie de Încărcare de Andocare Portabilă, Cu Indicator luminos, Accesorii

  • 43.51lei
  • 26.11lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Control Pentru XBox XBOX Serie Controler Stand Gamepad Încărcător de Baterie de Încărcare de Andocare Portabilă, Cu Indicator luminos, Accesorii

Descriere:

Caracteristici

Baterie Pack pentru Xbox Serie S/X: acumulatorul are 2 capacitate de 600mAh, care este mai durabil decât alte 500mAh produse.Atunci când este complet încărcat, se va menține 4-5 ore de joc(fiecare baterie).

Față de unică folosință cu baterii AA, acest acumulator poate salva mai mulți bani și de a face o mare contribuție la mediu.Această stație de încărcare a fost actualizat pentru a sprijini Xbox Serie S/X controlere.

Controler de joc Încărcător Indicator: Acest controler încărcător pentru Xbox are Indicator LED lumină, puteți verifica nivelul de încărcare a bateriei de Xbox Serie S/X controller oricând.Indicatorul de baterie este în fața ecranului de pe stația de încărcare pentru Xbox, rosu încărcare cu LED-uri indicatori de verde după ce controlorii sunt complet încărcate.

De Protecție a bateriei: Acest incarcator are protecție de încărcare.Când bateria este complet încărcată, nu trebuie să vă faceți griji despre deteriorarea controler chiar dacă uitați să scoateți bateria în timp.

Încărcător Stație și 2 Moduri de Încărcare: Am conceput acest incarcator pentru consola Xbox pentru a avea un stand funcție, iar intenția a fost de a stoca controler Xbox atunci când nu aveți nevoie pentru a încărca.În același timp, puteți găsi cu ușurință atunci când aveți nevoie de ea.Pentru că fiecare secțiune este individual, se poate încărca un singur controler la un moment dat sau chiar doar de baterii.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Tip: Dual Controller Charger Dock

Compatibil: Pentru Xbox Serie S/X controller

Baterie Capacitate: 2 x 600mAh

Timp De Încărcare: De 2-3 Ore

Timp De Operare: De 4-5 Ore(Fiecare Baterie)

Indicator LED de încărcare: Roșu Lumină

Încărcată complet, Indicator LED:Lumina Verde

Tensiune de intrare: DC 5V

Pachetul Inclus:

1 x Controler Încărcător Dock

2 x Acumulator

1 x Tip C Cablu de Alimentare

Etichete: gamepad ps5, joystick xbox, caz ps2, stand xbox serie, kontrolfreek xbox elite controller, fata de xbox elite controller, controlul xbox, jocuri xbox serie, lb rb bara butonul pentru xbox one controller, xbox one s.


  • Numărul De Model: Pentru Xbox Serie S/X controler încărcător
  • Compatibil Marca/Model: Alte
  • Dropshipping & En-Gros: Suport
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Liplasting
  • Fanii: Multe reduceri

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon