Masina Consola centrala Comutator Încălzire Scaun Butonul Cadru Autocolant fibra de Carbon, Accesorii Pentru Subaru BRZ, Toyota 86 GT86 2017-2019

  • 53.30lei
  • 36.77lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Vă Rugăm Să Știu! == Transport internațional de elemente pot fi supuse vamală de prelucrare și de costuri suplimentare. ==Regiuni diferite pot avea diferite versiuni, modele tabel de compatibilitate pentru scopuri de referință! ==Confirma masina ta este de aceeași formă cu forma de produsele noastre. ==Dacă nu poate fi confirmată, vă rugăm să furnizați o poză cu mașina ta la noi, vă mulțumesc!

Modele aplicabile:

Pentru Subaru BRZ, Toyota 86 GT86 2017 2018 2019

Vă rugăm să contactați-mă dacă aveți orice întrebări.Caracteristici: Adauga stil la interior a autovehiculului dumneavoastră cu această fibra de carbon tapiterie Kit.Simplu, coji de fructe și stick aplicație face acest accesoriu auto de o actualizare rapidă.

Aplicare: Utilizați pentru a acoperi orice deteriorat ornamente de pe vehiculul dumneavoastră sau pur și simplu pentru a face upgrade masina ta.

Material: kit-ul este făcut din fibră de carbon și a ultra clear strat de poliuretan pentru protecție suplimentară.

Despre instalare: pur și simplu trebuie să-ți cureți de bord al vehiculului.Elimina protejate cu banda de la spate de trim.Apăsați piesele de pe bord al vehiculului.Toate dash kituri au banda de spumă adeziv suport.

Etichete: honda accord rim, toyota gt86, podeaua toyota 86, subaru xv, baule toyota gt86, toyota ts accesorii, toyota gt86 accesorii usi, ambreiaj minimoto, subaru impreza sti accesorii, gt86.


  • Nume De Brand: DDJCARBON
  • Tip De Element: Interior Semifabricate
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Material: Fibra De Carbon

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon