100 Stks/partij Papier Theezakjes Filtru de Lege Trekkoord Theezakjes Voor Kruid Losse Tine

  • 5.16lei
  • 3.58lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1. Materiale de calitate superioară, ceaiul saci sunt realizate din produse alimentare de calitate, Naturale, lemn, Pastă de Hârtie de Filtru, pungi de material, clorură gratuit, sterilizare uv & ir procesul de uscare, pentru a se asigura că acestea sunt sănătoase și sigure pentru utilizarea de zi cu zi.

2. perfect pentru a păstra aroma ceaiului-Naturale, eco-friendly filtru gol pliculete de ceai sunt elegant și subțire, perfect pentru a pătrunde în funcție, puteți obține, de asemenea, gustul original de ceai este la capătul îndepărtat.

3. ușor de utilizat și curat-up profesionist-tip cablu de design permite frunze de ceai pentru a nu face respirație gură-la-influente gust.Saci de cafea a fost considerată în care aveți de a arunca pungi de ceai folosite au o mulțime de terapie fizică.

4. folositi-l oricând și oriunde, Nostru pungi de hârtie sunt portabil și convenabil pentru a lua cu tine oriunde.Perfect pentru tine de a avea o ceașcă de ceai, veți iubi pentru casa ta, birou, sau utilizarea de călătorie.

5. Multi-scop: produsele Noastre pot fi utilizate pe scară largă pentru prepararea de Ceai, cafea, lapte, ceai, ceai de plante, Chineză medicina pe bază de plante, baie de picioare, o geanta, un Condiment sac, punând cărbune de bambus în interiorul pentru a obține un gust, și de a purifica aerul, Parfum, geanta, Camfor mingea, pentru a Face agent de uscare, etc.

Caietul de sarcini:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Numele: 1 set (100buc) rotund, hârtie, sac de ceai

Material: produse alimentare de calitate, Naturale, lemn, Pastă de Hârtie de Filtru

Culoare: lemn de culoare, alb

Dimensiune: 5*6cm/7*8/8*10 cm

Pachetul inclus: 100buc ceai saci de filtru

Etichete: yz450f radiator 2008.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: non-țesături

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon