50pcs/lot Elastic banda de cauciuc accesorii de par negru plus catifea coarda păr accesorii de bandă scurtă bomboane de culoare

  • 24.15lei
  • 20.78lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Stimate cumpărător:

Culoarea ne poate amesteca, și o mulțime posibilitatea de transport gratuit prin China Post Air Mail , Noi suntem producători, au destul de furnizare de bunuri,astfel încât să puteți alege orice culoare ce iti place!Puteți folosi, de asemenea, coșul de cumpărături, vă putem oferi un discount mai mult!

Descriere:

Bunuri clasa:directa pret de fabrica,calitate,stil la Modă

Ce e în pachet:

1 brand element nou ca imagine

1 husă.

Transport :

1-Am expediat toate elementele noastre în întreaga lume de către EMS.DHL.Fedex.TNT sau china air post.

2-transport gratuit va fi trimis prin china air post.

Articolul va fi trimis după ce site-ul a verifica plata în 24 de ore.

3-transport gratuit este același în întreaga lume(inclusiv Hong Kong).Ne va livra elementul(s) în termen de 2 zile cu CHINA air POST, după confirmarea de plată.Toate elementele noastre sunt dotate standard cu tv cu costul de transport maritim.Este nevoie, de obicei 7-18 zile lucrătoare pentru livrare.Uneori, ca custome problemă și vreme problemă,aceasta va fi amânată pentru câteva zile.Acesta poate fi de pana la 30 de zile .

4.Dacă aveți nevoie urgentă de transport,vă rugăm să alegeți EMS,DHL,FEDEX sau TNT,

5.Combina transportul maritim.vom face combina de transport pentru a vă ajuta să vă salva de marfă atunci când vă cumpărați articole diferite, deși site-ul nostru.atâta timp cât vă alegeți același compania expres de a livra bunuri pentru tine .multumesc

* În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

Feedback-ul :

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

Politica De Retur:

Va garantam risc zero experiență de cumpărare aici.

Oferim rambursare completă,dacă produsul are probleme de calitate.

Contactați-ne :

Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!Vă mulțumesc !

Te rog, crede-alegeți de la cumpărători din întreaga lume, de asemenea, vă rugăm să cred în noi---vom face cel mai bun pentru a satisface nevoile dumneavoastra, Noi va ține cu noi produse!Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să mă Contactați!Pentru comanda în vrac, vă rugăm să contactați-mă direct pentru cea mai buna oferta!Vă mulțumim pentru dvs. de a alege și de sprijin!

Etichete: ts80, t12 sfat, dc5525, ksger t12, kit ts100, lipire sfat, ts100, reostat, pește tambur, bord.


  • Tip: Elastic Benzile De Păr
  • Numărul De Model: ts-12
  • Nume De Brand: Albastru promit
  • Tip De Element: Articole pentru acoperirea capului
  • Material: Nailon, Spandex, MICROFIBRA
  • Model Tip: Geometrice
  • Stil: Moda
  • Numele Departamentului: Adult
  • Gen: Femei

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon