Răcire Vara Paturi Animal De Casă Pisică Mat Respirabil Câini Cat Pătură De Vara Lavabila Păstrarea Rece De Dormit Pat Pisica Pet Pad Pernă

  • 76.41lei
  • 35.89lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Răcire Vara Paturi Animal De Casă Pisică Mat Respirabil Câini Cat Pătură De Vara Lavabila Păstrarea Rece De Dormit Pat Pisica Pet Pad Pernă

Puncte: 1、Rece și Moale: foarte Confortabil și răcoros, ușor de curățat.

2, Detașabil și Durabil: Frumos și durabil, ușor de a lua în afară și se spală.

3、Premium Material: tesatura de Înaltă calitate, rezistent la zgarieturi si musca-rezistent.De înaltă rezistență PP materialul de bumbac este mai sigur și mai ecologic.

4、Detasabila Vara Mat: Vara mat design, cool si respirabil, non-stick de păr.

5、mai Multe Culori: Moda de potrivire de culoare, două culori la alegere.Cumpara un patru-sezon universal mat canisa pentru iubita ta catelus, pisica, iepure sau purcel.

Descrieri:

1.Unic mat animale de companie cuib permite cainele sau pisica să-și petreacă vara fierbinte fericit, și de răcire mat poate fi îndepărtată în timpul iernii pentru a lasa cainele sau pisica ta petrece iarna rece confortabil.

2.Un loc confortabil de odihnă mediu poate face o emoție de pisica sau cainele tau stabil, animalul dumneavoastră de companie va fi distractiv, și vă poate face să vă interacționa mai prietenos cu animalele de companie.

3.De înaltă rezistență PP materialul de bumbac este mai sigur și mai ecologic, și, în același timp, mai gros și mai cald.Materialul moale nu va afecta nasul animalului tau de companie si fata, nu se va rupe sau rupe cu ușurință, și pot fi spălate la mașină și uscate.Cumpara un patru-sezon universal mat canisa pentru iubita ta catelus, pisica, iepure sau purcel.

4.Design unic: noul vara mat design poate rezolva problema de căldură în timpul verii.La design detașabil de vara mat, de asemenea, îndeplinește căldura de frig severă.Fermoar de design este mult mai convenabil pentru curățare.

Lista De Ambalare:

1*Animale De Companie Saltea De Dormit

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: pat caine, pisica pat suspendat, jucarie pisica, pisica perna, cool dog, modovo pat pisica, cool pad pernă, Cat Hamac, pat pisica, bikini pisica de companie.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon