Youpin Smoovie Multifunctional cu Infrarosu Detector Anti-furt, Anti-sneak Împușcat de Sunet și Lumină Alarmă Vibrații Detecție Dispozitiv de Alarmă

  • 103.68lei
  • 62.21lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Youpin Smoovie Multifunctional cu Infrarosu Detector Anti-furt, Anti-sneak Împușcat de Sunet și Lumină Alarmă Vibrații Detecție USB Reîncărcabilă Infraroșu Dispozitiv de Alarmă

Descriere:

Sejur de protectie auto

Atârnă pe ușa hotelului, de acasă de securitate, uși de sticlă și ferestre, în condiții de siguranță, deschideți funcția de alarmă, pentru a preveni intrarea ilegală, și a vă proteja și de proprietate.

Anti-furt de voiaj

Aeroport, gara, restaurant și alte ocazii, plasate în depozitare și alte elemente, activați funcția de alarmă pentru a preveni elemente de a fi pierdut sau furat.

Casa de inchiriere

Numai atunci când nu există nici o cameră în închiriere camera putem simți în largul său și pentru a proteja intimitatea noastră.

Scanare camera de Hotel

De călătorie, ședere în hotel, check camera foto înainte de check-in, refuză să fie uitat.

Caracteristici:

1. Anti-furt, anti-sneak împușcat, a vă proteja confidențialitatea

2. 3D omnidirectional inducție chip, de sunet și lumină alarmă pentru a vă proteja bunurile

Construit în 30 de omnidirectional senzor de vibrații chip, receptiv.În locurile cu flux mare și furt frecvente, cum ar fi stație de călători, detectorul este atârnat pe trunchi, și alarmă sonoră și vizuală dispozitiv va da un avertisment atunci când alte persoane, atingeți-l, astfel încât să se prevină pierderea de elemente. 3. USB de încărcare rapidă O singură încărcare poate fi folosit continuu timp de 24-72 de ore Echipate cu 23omah litiu, se acceptă încărcarea prin USB și scapă de probleme de frecvente de înlocuire a bateriei.Ea are o rezistență îndelungată și poate fi încărcat o singură dată.Anti braconaj modul poate fi folosit continuu timp de 24 de ore, iar alarma de detectare modul poate fi folosit continuu timp de 72 de ore.

Caietul de sarcini: denumire Produs: Smoovie multi-funcția de detector de infraroșu Textura material: plastic ABS capacitate Baterie: 230mAh timp de Încărcare: 2 ore Anti pilfer modul de lucru Continuu timp de 24 de ore de Alarmă modul de detectare: detectare Continuă pentru 72 de ore de Lucru curent: MAX220mA Produs greutate: 34g dimensiune Produs: 80x43x17mm Ambalaj greutate: 71g dimensiuni Ambalare: 6*3.5*9.7 cm

Instrucțiuni: Infraroșu funcția de scanare: ①Turn pe partea comutatorul de alimentare. ②Press funcția scurt butonul pentru a intra în infraroșu modul de scanare, și ochii sunt aproape de detectare fereastră. ③Short apăsați butonul function pentru a regla culoarea roșie intermitentă frecvența sau dezactiva. ④Scan mediului si uita-te la roșu neobișnuit punct de aprindere prin fereastra pentru a găsi obiecte suspecte.One-faceți clic pe funcția de alertă: ① Rândul său, pe partea comutatorul de alimentare. ②Press și țineți apăsat butonul function pentru 2 secunde pentru a intra în modul de alarmă.Indicatorul verde clipește o dată la 1 secundă.Dispozitivul este fixat în detectarea sursă în termen de 5 secunde, și de detectare a vibrațiilor este activată după 5 secunde. ③ După vibrația este detectat, sunete de alarmă și LED-ul roșu clipește rapid; după ce alarma suna timp de 1 min, se revine la modul de alarmă și așteaptă următorul trăgaci. ④ Apăsați tasta funcțională pentru scurt timp pentru a opri alarma și a reveni la modul de alarmă. ⑤ Apăsați și țineți apăsat butonul function pentru 2 secunde pentru a ieși din modul de alarmă și a intra în modul sleep.

Întrebări FRECVENTE Cât de departe poate acest produs de scanare camere?Eficient distanta de scanare: în termen de 5 m (în funcție de intensitatea luminii ambientale, inchisa lumina este, pe mai departe scanarea la distanță este.) Acest produs este eficient pentru prin fir / wireless, camere de filmat?Acest produs este eficient pentru prin fir / wireless, camere de supraveghere, cu excepția pentru camere cu anti strat de lumină de tratament pe suprafața oglinzii (acest tratament este, în general, nu se face pentru strecura echipamente de fotografiere pe piață, dintre care cele mai multe sunt folosite pentru camerele de drum pentru a evita lumina directă a soarelui), Care locuri comune sunt ușor de a plasa camere ascunse?Locație ușor: lampa de birou, noptiere, set top box, TV, colț, toaletă, sală de amenajare, etc ai nevoie să stăpânească unghi atunci când utilizați acest produs pentru scanare?Fotografiere unghi: cel mai bun din punct de vedere fata, slab în strabism (se recomandă de a consolida observare și multi-unghi de scanare pentru suspicios poziții)

Etichete: pistol în condiții de siguranță, 1l glass, miija, copilul xiaomi, inteligent xiaomi, pocal de vin, mijia, drop shot, senzor de xiaomi, glonț de sticlă.


  • Viteza Max: Smoovie Multifunctional Detector De Infraroșu
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Scale: 1
  • Gyro: Infraroșu Dispozitiv De Alarmă
  • Caracteristici: Intermitent, Slot
  • Certificare: CE
  • Control Channels: 2 Canale
  • Numărul De Model: Smoovie Anti-furt, Anti-sneak Împușcat Detector de Infraroșu
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon