1/2/4 Buc Tubulare Mobilier Modern Picioare Grele Stil Modern Cabinet Picioare de Metal Picioare de Mobilier Pentru Canapea, Dulap, comoda TV

  • 15.07lei
  • 12.37lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

1/2/4 Pachet Gol Afară de Mobilier Modern, Canapea Picioare Grele Stil Modern Cabinet de Picioare de Masă din Metal Picioare de Mobilier Pentru Canapea, Masă de Cafea Dulap, comoda TV, Cu Șuruburi de Fixare

Descriere produs:

Nume Produs: Gol Afară De Mobilier Modern, Canapea Picioare

Tip: mobilier stil Modern picioare

Material: Fier

Culoare: Negru/Argintiu

Înălțime: 3.15 Inch(80mm)

Cantitate: picioare Mobilier set de 4

CARACTERISTICĂ:

1. De CALITATE SUPERIOARA: 4 metal, picioare de mobilier sunt realizate din fier de înaltă calitate, Care este durabil, puternic capacitatea purtătoare, rezistent la rugină, zgârieturi, rezistent si lucios.

2. UȘOR de INSTALARE: metal picioare de mobilier sunt echipate cu 3 pre-forate în placa de montaj, Doar scoate picioarele și înșurubați din nou unul de foraj.

3. LOOK RAFINAT ȘI MULITIFUNCTIONAL: gol din Metal Mobilier Picioarele au un aspect frumos(Clasic Culoare + Design Ajurata Model de Floare), Modern, Elegant, elegant și practic.În plus, acesta vă poate ajuta să ridica mobilierul și să păstreze mobilier umed-dovada și ușor de curățat.Potrivit pentru canapele, dulapuri, comoda TV, dulap, masuta de cafea, biblioteca, pat, masă și așa mai departe.

4. DESIGN: Gol Afară de Mobilier Modern, Canapea Picioarele sunt echipate cu fund non-alunecare tampoane, care poate proteja podeaua de zgarieturi, reduce zgomotul atunci când contactați podea, și crește, de asemenea, frecare, asigurând canapea nu alunece la întâmplare și este mult mai stabil.

5. PRACTIC ȘI ACCESIBIL: Dacă acum doriți urgent pentru a înlocui vechi sau deteriorat de mobilier din casa ta, vă poate ajuta să înlocuiască mobila la costuri reduse.Doar nevoie pentru a alege acest Design Ajurata Model Floare mobilier picior, și înlocuiți vechi sau rupte picioare de mobilier, veți obține un "nou", canapea, piept de sertare sau pat de masă, Pentru a Oferi mobilier și casa un nou look și un nou stil.

PACHETUL INCLUDE:

1/2/4 Buc x Tubulare Mobilier Modern, Canapea Picioare

NOTE:

Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți-1-5mm diferențe datorită măsurare manual.Dacă aveți orice întrebări cu privire la picioare pentru mobilier, vă rugăm să ne contactați din timp.

Etichete: picioare canapele metalice, masă mare picioare, pat picior, modern, canapea cameră, picior sofa, grădină igloo, stejar masă de cafea picioare, argint alamă picioare, pat picioarele, picioare mobilier rustic fier.


  • Tip De Metal: Fier
  • Material: Metal
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon