Inkolelo Huawei P30 Pro Caz Impermeabil Built-in Ecran IP68 Complet Sigilat, rezistent la Șocuri Acoperire pentru Vara Înot Scufundări Negru

  • 112.38lei
  • 95.52lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

inkolelo Impermeabil Scufundări, Înot caz pentru 【Huawei P30 Pro】

✅ [SUPERIOR IMPERMEABIL TEHNOLOGIE] Acest impermeabil Huawei P30 Pro este complet sigilat și Submersibile; Fiecare Inkolelo Caz pentru Huawei P30 Pro este testat pentru a IP68 impermeabil la 33 de picioare (10 metri).Ia-ti Huawei P30 Pro caz cu tine, înot, drumeții, alpinism, schi, pescuit, camping, sau scufundări.

✅ [Full de Protecție a Corpului] A inkolelo rezistent la apa este un caz real de 360 de grade de protecție cazul în care telefonul pentru Huawei P30 Pro; rezistent la Șocuri depășească militare standard 810G-516, a proteja telefonul dvs., chiar și după 100 de ori scădere de la 6,6 ft / 2M înălțime; Acest protector cover pentru Huawei P30 Pro cu un built-in ecran oferă o viziune clară pentru telefonul dvs., și de a evita ecranul de zgârieturi.

✅ [BUCURAȚI-vă în aer LIBER]: Apei de Ploaie–Zăpadă–Smudge–Apa de mare–Praf– elementele nu țineți înapoi Inkolelo caz impermeabil pentru Huawei P30 Pro, puteți lua aventurile tale cu garanție și fără deteriorarea sau zgârierea Huawei P30 Pro.

✅ [Suport de Încărcare Wireless] impermeabil caz pentru Huawei P30 Pro funcționează bine cu încărcător wireless și nu trebuie să ia de pe caz, care oferă mai mult confort pentru viața de zi cu zi.

Pachetul Include:

1× Huawei P30 Pro caz impermeabil

1 X Manual De Utilizare

1 X Pânză De Curățare

2 X Curea De Mână

Atenție:

O instalare corectă a acestui produs este esențială pentru succes de protecție, astfel încât vă rugăm să urmați manualul de utilizare înainte de fiecare utilizare.

Vă rugăm să faceți TESTUL cu APĂ înainte de a instala telefon în caz.

Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a elimina orice ecran de sticlă protector înainte de a instala acest caz

.

Deși acest caz impermeabil este accidentat, nu este indestructibil.Deci, vă rugăm să-l folosească în mod rațional.

Etichete: huawei p30 pro, caz p30, caz p40 pro, huawei lite p30, caz pentru huawei p30 pro transparent, caz huawei p30, caz pentru huawei p30lite, P30, caz coreea, 11 iphon caz.


  • Design: Simplu, Transparent
  • Tip: Bara
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: inkolelo
  • Compatibil Marca: Huawei

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon