1 buc Multifunctional Degetul mare Cuțit de Fructe în condiții de Siguranță Lama Instrument Garden Pruner Cules de Fructe Dispozitiv de Tăiere Lama Inele de Deget Protector

  • 1.46lei
  • 0.87lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、Roman Design: tronc cuțit separator folosește importat-O din oțel inoxidabil, ușor de tăiat în, curat și economisirea forței de muncă.

2、Ușor de Operat: tronc cuțit separator vine cu deget de primăvară design, ușor de a alege fructe din unghiuri diferite.Este ușor de utilizat și potrivite pentru diferite domenii.

3、Versatil Cules de Instrument: tronc cuțit de separator este potrivit pentru cules legume, căpșuni, struguri, cireșe, afine și alte fructe, precum și tăierea ramurilor.Alege sau tăiați cu o singură mână pentru a crește eficiența de lucru.

4、de Înaltă Siguranță: la cules de muncă, utilizarea în condiții de siguranță de tăiere și feliere instrumente pot proteja unghiile și degetele ușor și confortabil de la un prejudiciu și pentru a preveni decolorarea unghiilor.

5、Cald Notă: atunci Când nu este în uz, vă rugăm să curățați și nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Caracteristici:

Romanul Design: tronc cuțit separator folosește importat-O din oțel inoxidabil, ușor de tăiat în, curat și economisirea forței de muncă.

Ușor de utilizat: tronc cuțit separator vine cu deget de primăvară design, ușor de a alege fructe din unghiuri diferite.Este ușor de utilizat și potrivite pentru diferite domenii.

Versatil Cules de Instrument: tronc cuțit de separator este potrivit pentru cules legume, căpșuni, struguri, cireșe, afine și alte fructe, precum și tăierea ramurilor.Alege sau tăiați cu o singură mână pentru a crește eficiența de lucru.

Ridicat de Siguranță: la cules de muncă, utilizarea în condiții de siguranță de tăiere și feliere instrumente pot proteja unghiile și degetele ușor și confortabil de la un prejudiciu și pentru a preveni decolorarea unghiilor.

Cald Notă: atunci Când nu este în uz, vă rugăm să curățați și nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: despre 7cm/2.8 în

Produs material: otel inoxidabil+plastic

Greutate produs: despre 35g

Lista De Ambalare:

1*Legume La Cules De Instrument

Etichete: pentru inel femei, cuțit, inel o din nbr, degetul protector de silicon, bicicleta cu degetul, lou mes, topor, tăietor de hârtie, inel de fluture pentru femei, multitool.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon