2021 Noul Mini Umidifica Aerul mai rece Portabil Aer Condiționat, Ventilator de Tip c, Ventilator de Birou Desktop Acasă Purificator de Aer Umidificator Dropship

  • 231.67lei
  • 120.46lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

2021 Noul Mini Umidifica Aerul mai rece Portabil Aer Condiționat, Ventilator de Tip c, Ventilator de Birou Desktop Acasă Purificator de Aer Umidificator Dropship

Descriere: Portabil și Mici:dimensiunea mini prin evaporare aer mai rece de măsuri cu privire la 10.3×5.1×5.1 inch.Este personal portabil de aer conditionat.Nu va răci o camera intreaga.Dar ar fi bun pentru birou daca lucrezi la birou.În caz de relativ înaltă a aerului, ceață efect al răcitorului de aer nu este deosebit de evident.

USB Lucru & Eco-Friendly: Vine cu un tip-c cablu de alimentare.Răcitorul de aer poate fi alimentat de la orice dispozitiv care are un port USB, cum ar fi laptop, power bank, adaptor USB, calculatorul gazdă etc. Un pahar de apă poate dura aproximativ 6-8 ore.De asemenea, aburirea răcitorului de aer are consum redus de energie, care va face mai puțin povară pentru planeta noastră.

4 În 1 Funcție:Acesta este un mini personal aer conditionat, mic prin evaporare aer mai rece, aparat de aer condiționat portabil și ceață rece umidificator.Există 3 viteza vântului (mic, mediu si mare). 2 ventilatoare built-in face mai puternic.Vino cu 480ml rezervor de apă și proiectat cu funcția de umidificare.Puteți să-l umple cu apă rece pentru a crește umiditatea și se adaugă gheață și de a face mai mult ca ac.Mini prin evaporare aer mai rece suflă aer rece în curând și păstrați-vă calmul.

Schimbare culoare Lumina de Noapte:Există o schimbare de culoare lumină de noapte pentru aparat de aer condiționat portabil, ceea ce face mai frumos pe timp de noapte.Puteți seta orice culoare vă place sau să-l păstrați de comutare intre culori.De asemenea, dacă nu vă place, puteți să-l opriți.

Ușor de Utilizat: răcitorul De aer are un LED simplu atingeți ecranul pentru ușor și accesibil de control.Nici o Aplicatie, nici complicat tech.100% etanșe inlocuit filtru de rezervor de apă este ușor de curățat și de a schimba.

Caietul de sarcini:

Nume: Mini Cooler Pe Aer

Material: ABS+silicon+componente electronice

Dimensiune: 130*248mm

Tensiune de alimentare: 5V

Curent: 1.5 A

Naturale vântul putere nominală: L (1.8 M), M (3,5 G), H (4.5 W)

Putere nominală de aer rece: L (3.5 G), M (5W), H (6W)

Capacitate rezervor de apă: 480ml

Lista De Ambalare:

1 x Mini Cooler pe Aer

1 x Cablu de Alimentare

1 x Instrucțiuni

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, pot exista unele diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: asia fan, ventilator de mână, ventilator de podea, fan acasă, fan ori, desene animate fan, ventilator usb, fan logo-ul, ventilator portabil, produsului ventilator.


  • dimensiune: 130x248mm
  • Cu: Schimbare culoare lumină de noapte
  • Material: ABS+silicon+componente electronice
  • Origine: NC(de Origine)
  • Curent: 1.5 a
  • Numele: Mini Cooler Pe Aer
  • Suport: Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
  • Tip: Alte
  • Tensiune: 5V
  • Certificare: Nici unul

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon