Câine De Companie Îngroșat Cald Vesta Respirabil Fermoare Câini De Talie Mică Jachete De Moda De Origine Animale De Companie Toamna Costume De Iarna Consumabile Pentru Animale De Companie

  • 7.58lei
  • 5.70lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere Produs:

Material:Fleece

Câine De Dimensiuni:Mici,Mijlocii

Sezon:Toamna,Iarna

Caracteristici:

1. Material: blana adoptă material de lână moale pentru a face, care este prietenos cu pielea.Haina este respirabil și confortabil, în condiții de siguranță și non-toxice și pot oferi cele mai bune utilizator sentiment cu o durată lungă de viață.

2. Design: cele mai frumoase modele sunt perfecte pentru a decora câini și potrivite pentru toate ocaziile.Câinii pot deveni mai atractivă după haina și să fie diferit de ceilalți câini.

3. Usor de purtat: fermoar design poate să te simți ușor să poarte haine pentru câini, câine și poate, de asemenea, se simt confortabil, astfel încât acestea sunt dispuși să-l poarte, și puteți economisi mult timp și eforturi.

4. Căldură: îngroșat strat poate ține câini cald, dar nu să le simt grele din cauza ambarcațiuni rafinat și grosime moderată.Se poate să-i scape de răceală și de a le preveni de la a fi bolnav, astfel încât alegerea vesta ca cadou pentru câini este o alegere bună.

5 Igiena: cele două picioare de proiectare și gură mare de coada si perineului pot promite câinii nu vor murdar haina atunci când merg la toaletă.În același timp, există un inel de tracțiune pe spate, care este folosit pentru ham, care poate să te plimbi cainii pe zile la rece.

Pachetul Include:

1 x animale de companie haine

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Etichete: băiatul geaca de iarna, ropas para cachorro, pânză pentru câine, pânză de câine, omul de iarnă, copilul geaca de iarna, para mascotas perros, iarna rece, acessorio para perro, sacos para dormir.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Câini
  • Sezon: Primavara/Vara
  • Model: Solid
  • Material: Fleece

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon