În aer liber, Baby Olita, Scaun de Toaletă de Călătorie Masina de Camping Copii Portabil de Formare Olita Seat Pliante pentru Copii Olita Toaletă Instrument

  • 43.47lei
  • 33.48lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、Stabilă și în condiții de Siguranță: structura robustă și non-alunecare benzi de design oferă o siguranță toaletă garanție pentru antrenați copiii.Partea de jos a olita cu non-alunecare tampoane crește frecare și protejează copilul.Putem controla strict calitatea produselor noastre, în condiții de siguranță și non-toxice, vă rugăm să aveți nici o grijă.Maxim a capacității portante este de 50KG.Produsul poate fi folosit ca un scaun.

2、Instalare Ușoară: trebuie doar să deschideți toaletă, rotiți-l și fixați-l, și poate fi fixat într-o secundă fără instalare.

3、Rapid Depozitare: a se Deschide și de a utiliza, ușor de curățat și să ia, ușor de transportat.Ori într-o secundă pentru rapid de stocare.

4、Non-toxice ABS Material: Realizate din non-toxice, material ABS, toaletă este verde și în condiții de siguranță.

5、Copilului Toaletă Formare: frumusetea si aspectul de portabil baby potty seat poate atrage copilul la olita, în mare măsură, și mama nu mai are nevoie de prea mult efort din partea copilului de formare toaletă.Spătarul oferă suport pentru spatele copilului și design ergonomic, sporind astfel confortul.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Pliere dimensiuni: 24*24*5 CM/9.45*9.45*1.97 în

Extins dimensiune: despre 24*24*15.5 CM/9.45*9.45*6.10 în

Greutate: aproximativ 860g

Culoare: albastru/roz/verde

Maximă de încărcare: aproximativ 50 KG

Lista De Ambalare:

Igienică*1

Notă:

Datorită măsurare manual, dimensiunile pot fi ușor diferite.

Din cauza diferenței de afișaj, culoarea poate fi ușor diferită.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: wc camping kit, aplica scaun de toaletă, toaletă în aer liber, portabil hârtie igienică, potti, mini camping topor, centura de buzunar, caravana toaletă camping, materiale de camping, în aer liber, instrument.


  • Picătură de transport maritim: Suport
  • Caracteristică 2: PORTABIL
  • Caracteristică 1: Pliere
  • Tip: Buzunar, Multi Instrumente
  • Origine: NC(de Origine)
  • dimensiune: M

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon