Cuțit de bucătărie Ascuțit Profesionale 2 Etape Cuțit de Bucătărie Ascuțit Manual Ascutit Cutit Ascutit pentru Cutite de Bucatarie

  • 104.09lei
  • 20.82lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Cuțit de bucătărie Ascuțit Profesionale 2 Etape Cuțit de Bucătărie Ascuțit Manual Ascutit Cutit Ascutit pentru Cutite de Bucatarie cu Tungsten din oțel Lama Ceramica

Pachet:

1x Cuțit Ascuțitoare.

1x Manual de Utilizare.

Vă rugăm să Rețineți:Unele cuțit ascuțitoare pachet și de a folosi manualul nu s-au schimbat în timp, rezultând într-o anumită neînțelegere.Vă rugăm să verificați manualul de utilizare de pe pagina noastră de produse sau experiență video de la clientul nostru

Utilizați unic margine de prindere caracteristică pentru a ascuți pe marginea mesei.Două etape de ascuțire într-unul mic, dar eficient ascuțitoare.

1. Grosier: este folosit pentru mediu cuțit bont și cuțit de întreținere-al 2-lea slot ascute pentru a restabili V-forma.

2.Bine: folosit pentru precise de slefuire de finisare cu cuțite-al 3-lea slot fin de asteptare pentru un mediu curat poloneză

2-Pas Cutit Ascutit Sistem

Cu incredible 2-sistem de slot, ne revoluționează arta cutit ascutit!1 Tungsten din oțel ascuțit tija de reparații și îndreaptă lamele deteriorate,iar al 2-lea slot fin de asteptare pentru un polonez.

Marginea de Prindere Caracteristică Oferă o Mai mare Flexibilitate atunci când Ascuțire

Marginea de Prindere este proiectat cu o caracteristică unică numită 'margine de prindere.' Partea de jos a ascuțitoare a fost conceput pentru a permite ascuțitoare să se odihnească pe marginea tejghelei de sus sau de masă.Uneori, atunci când voi ascuți un mare cuțit de bucătărie cu un mic ascuțitoare, s-ar putea trage vârful cuțitului peste blat.Acest lucru poate deteriora cutitul sau mai rău blat.Deci ascutit pe margine cu margine de prindere permite cuțit pentru a trage prin fantele de la călcâi la vârf.Desigur, puteți utiliza în continuare Margine de Prindere pe partea de sus de suprafață, dar nu e frumos de a avea flexibilitate atunci când ascuțire dacă aveți nevoie de ea?

Non-Alunecare De Bază

Non-alunecare cu perna în Peakally ascuțitoare de jos oferă o mai vibrator de bază atunci când ascutit cutite

Ergonomic groove mâner pentru control stabil

De înaltă eficiență Ascuțitoare Cap

Amenda slot de pe Margine de Prindere este ideal pentru cuțit obișnuit de întreținere cu blând ceramica.Aceste ceramica va lustrui muchie de cuțit și să-l păstrați ascuțite.Deci, a alerga cuțitul prin acest slot de fiecare dată când utilizați cuțitul.Un cuțit ascuțit, cu siguranta accelerează pregătirile în bucătărie.

Design unic ascute margine dreaptă dublu teșite Euro / stil American cuțite.

Două etape de ascuțire, într-o unitate compactă, la o valoare mare!

Grosier ascutit slot include carbură de lame care rapid ascuți plictisitoare sau deteriorat cuțite cu doar câteva trage.

Bine, slotul de tije ceramice sunt ideale pentru finisarea și lustruirea marginii, și sunt perfecte pentru lumină touch-up-uri pentru a o deja cuțit ascuțit.

Marginea de Prindere de Jos permite stabil ascutit pe tejghea sau marginea tejghea sau masa.

Dimensiune

Etichete: pietre ascuți cuțitul, cuțit, keemake cuțit, cuțit bucătar-șef, cuțit whetstone, ascuțitoare cu funcții multiple, ascuți cuțitul, kme ascuțitoare rea marginea, musat, ori de cuțit.


  • Tip De Metal: Din Oțel Inoxidabil
  • Numărul De Model: S02
  • Tip: Ascuțitoare
  • Certificare: CE / UE
  • Origine: NC(de Origine)
  • dimensiune: 10x5.2cm
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon