4K 10-300X40mm Super Telephoto Zoom Telescop Monocular în aer liber BAK-S1 Cauciuc Telescop Monocular Accesorii

  • 284.51lei
  • 165.01lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici

*Telescopul a fost inventat de Universitatea Johns Hopkins și lansat pe 1 iulie. Scopul acestui studiu este de a realiza o mărire maximă la cel mai mic efectivă a diafragmei în timp ce asigurarea fluxului luminos și rezoluție unghiul de telescop.Acest telescop este prima încercare de a folosi nano-tehnologia de gravare, nano-tehnologie matrice, mezo-poroase tehnologia de asamblare, thin-film mozaic tehnologie și nano-materiale optice pentru a face planeitatea eroare de lentila ajunge la 10nm.Fluxul luminos ajunge la 30 de ori mai obișnuiți telescoape cu același diametru.Rezoluția unghi este de 47 de ori că de telescoape obișnuite cu același diametru.Nivelul maxim de mărire a ajuns la 300 de ori.Aceasta este prima monoculare de a realiza acest lucru mărire și claritate pe o astfel de scară mică.

Raport Academic de telescop - Ultralight Greutate Sisteme Optice Folosind Nano-stratificate, Materiale Sintetizate

*Dacă nu există obstacole de teren, îl puteți folosi pentru a observa cu ușurință oameni sau lucruri de la kilometri distanță.

*Funcția viziune de Noapte vă permite să-l folosească în mod normal, pe timp de noapte.

*Activați auto-focus și de a estompa fundalul funcție, astfel încât vă puteți concentra pe respectarea persoana sau lucru pe care trebuie să le respecte.

*Telescopic anti-shake sistem și trepied special giroscop 3D face telescop câmp de vedere foarte stabil atunci când se ajunge la o mărire de sute de ori.Performanța sa este mai bună decât cele mai multe telescoape cu sute de dolari.

*Shell-ul este realizat dintr-un aliaj de titan cu o mai mare rezistență specifică și cântărește doar 1.1 kg.După retras, lungimea este de numai 7.87 inch, și puteți pune cu ușurință într-un rucsac sau buzunar atunci când vânătoare, călătoresc sau camping.

*Rezistent la apa, Praf-dovada și rezistent la Șocuri Design :Azot-a umplut rezistent la apă și O-ring sigilate optica a preveni umezeala, praful și resturile și asigură viață funcția de rezistent la apa.

*Ideal pentru entuziaști în aer liber și exploratori ai naturii : un handheld și trebuie să-au pentru păsări, animale sălbatice, vânătoare, posibilitate de drumeții, alpinism, camping, de supraveghere și de călătorie

*Telefon mobil compatibil : Pentru iPhone 11 /11 Pro/11 Pro Max /XS /XS Max /XR/X/8 plus/8 /7plus /7 /6 / 6s /6plus/5/5s/4s/SE, Samsung GALAXY S10,S10+,S9, S9+, S8, S6, S6 Edge, S5 , Note, LG, HTV, Sony, și aproape toate celelalte smartphone-uri de pe piață.

TELESCOP MONOCULAR CAIETUL DE SARCINI

*Marire: 10-300X

*Prism Tip: BAK-S1

*Obiectiv de acoperire: FMC

*Prisma sistemului: BAK-S1 Prism

*Câmp de vedere: 360ft/1000yds

*Greutate de monocular: 0.66 kg

PACHETUL INCLUDE

>>Standard Pachet

1x 10-300X40mm Monoculare

1x sac de Depozitare

1x Ocular și Obiectiv de Protecție Acoperă

1 x Pânză de Curățare

1x Curele

>>Pachet De Lux

1x 10-300X40mm Monoculare

1x Adaptor Smartphone

1 x Trepied Extensibil

1x sac de Depozitare

1x Ocular și Obiectiv de Protecție Acoperă

1x Portabil coarda

1x Curele

VÂNZĂTOR FEEDBACK-UL

Acesta vă permite să urmăriți țintă în lume îndepărtată cu mai adevărat-la-viata de detalii.

Frumusețea este peste tot!Hai să-i prindem, le înregistrează, și să o împărtășească cu toate celelalte persoane!

CLIENT ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI

Întrebare : Este acest monocular bun pentru cineva care are nevoie pentru a vedea la distanță?

Răspuns : știu că mi-e mai ușor să se concentreze și este mai luminos decât folosind un binoclu.Există numai o singură fereastră de viziune față de încercarea de a obține doi ochi pentru a combina două ferestre de viziune într-un singur punct de vedere.Eu folosesc doar acest lucru și nu va mai deranjez cu binoclu pentru că oferă un mod rapid singură linie de viziune.

Întrebare: aceasta se potrivesc un IPhone X?

Răspuns : Da, este potrivit pentru cele mai multe smartphone-uri, cum ar fi IPhone / Samsung / HuaWei, etc. Ai nevoie doar pentru a regla lentila de telefon la telescop și a regla unghiul.

Întrebare: Poate fi folosit fără un telefon?

Ca și alte telescoape, acesta poate fi folosit cu ochii prin oculare.Rolul telefonului mobil este de a trage și de a înregistra.

Etichete: binoclu zoom 10, binoclu militar, telescop, celestron, BAK4, denon căști de înlocuire tampoane pentru urechi, viziunea telescop, drumeții accesorii copii, monocular cu zoom, binoclu.


  • Nume De Brand: isfriday
  • Mărire: 10-300X
  • Tip: Monocular
  • Lentile De Acoperire Descriere: FMC
  • Rezistenta La Apa Nivel: IPX6
  • Diametru Obiectiv: Alte
  • Prism Descriere: BAK4
  • Câmpul de Vedere: Alte
  • Diametru ocular: Alte
  • Numărul De Model: super-teleobiectiv zoom telescop monocular
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Focalizare Tip: Detașat

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon