Universal Din Piele De Caz Talie Sac De Telefon Mobil Buclă Toc Husă De Protecție Din Piele Centura De Telefon Sac În Aer Liber Talie Agățat De Telefon Sac

  • 26.40lei
  • 17.15lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Telefonul mobil tocul este realizat manual, de la crazy horse piele, stabil și durabil

Universal telefon mobil toc cu buzunare mari, potrivite pentru cele mai multe telefoane mobile

Telefonul mobil toc are o curea gaură, care poate fi ușor stabilită pe centura pentru o utilizare ușoară

O idee de cadou perfect pentru Craciun, zile de naștere, ziua Tatălui, sau pentru orice ocazie, un cadou minunat pentru familia ta, prieteni

Caracteristici Principale

Rezistent La Apa Si Material Moale:

Stratul exterior de purtătorul de telefon centura este confectionata din netede, texturate piele PU, care este eficient, rezistent la apă și durabil.

Multicolor Telefon Centura Husă:

Acest telefon mobil geanta este disponibil în 5colors: negru, maro, albastru inchis, clasic și elegant, oferă diferite opțiuni și meciuri, potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi de călătorie, de cumpărături, de lucru sau matrimoniale, turism, sau viața de zi cu zi folosi la fel de bine.

Convenabil Pentru A Transporta:

Acest telefon mobil toc are o curea gaura, aplicabile la 4 cm lățime curea, mici și rafinat, frumos și aspect simplu, care poate fi ușor stabilită pe centura pentru o utilizare ușoară.

Universal Caz:

Telefonul curea geanta este suficient de mare, care, potrivit pentru cele mai multe dimensiuni de telefoane mobile, puteți pune telefonul mobil în buzunarul de la spate pentru a preveni de la cădere, aduce mult confort pentru tine, de asemenea, poate proteja telefonul de la daune.

Caietul de sarcini

Materiale

piele

Greutate Produs

Greutate netă:50G

Greutate cu Ambalaj:65G

Dimensiune Produs

(L x W x H)

17.5 x 11.4 CM

Conținutul Pachetului

Sac De Talie Husa De Telefon Mobil Husă × 1 Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Etichete: sma cooler saci, geanta pentru telefon, culoare cooler saci, tv în aer liber caz, sac de talie, caz de telefon ambalaje de calitate, caz pentru doogee n20, hip molle husă, sac de telefon, bestchoi mat laptop maneca caz.


  • Nume De Brand: isfriday
  • Tip: Saci De Depozitare
  • Produs: Alte
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon