ESP32 ESP-32 ESP32-S fără Fir Modulul De ESP-WROOM-32 Cu 32 Mbiți De PSRAM IPEX / ESP-32S Cu 4MB FLASH

  • 9.29lei
  • 7.41lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1. La ESP32 integrează complet RF transmite / primi funcții, inclusiv antena switch-uri, RF balun, amplificatoare de putere, zgomot redus, amplificatoare, filtre, power management module, și avansate de auto-calibrare circuite.

2. Auto-calibrare circuitul implementează dinamic de reglare automată pentru a elimina defecte în circuite externe.ESP32 cu două 32-bit Procesoare, LX6, tactat până la 240MHz, folosind 7-nivelul conductei de arhitectură.

3. ESP32 integrează, de asemenea, un număr mare de senzori analogice și digitale interfață.

4. ESP32 ultra-light RF arhitectură și patentat de economisire a energiei de tehnologie prelungi durata de viață a bateriei de aplicații practice.

5. La esp32 construit-în cache tuning ajută la îmbunătățirea performanței sistemului și de a optimiza sistemul de stocare.

6. Flexibil RAM / ROM partiție arhitectura permite utilizatorilor de a personaliza pentru a satisface specifice de utilizare și cerințele.ESP32 poate fi folosit ca o aplicație independentă sau ca un sclav pentru un MCU gazdă.

7. Întreaga soluție reduce suprafața plăcii de circuit imprimat (PCB), scurtează timpul de lansare pe piață și de a reduce costul facturii de materiale (BOM), în timp ce creșterea funcționalitatea și capacitatea de prelucrare.Producția de masă de ESP32 nu are nevoie de costisitoare și Wi-Fi echipamente de testare.

Descriere:

ESP32 este un WiFi și sistem wireless de pe un chip (SoC) cu industria de lider de performanță RF, de putere mică, și de înaltă integrare avantaje.

Caietul de sarcini:

Numărul de Model: ESP-WROOM-32

Utilizare: Calculator

Temperatura de operare: ESP-32S

Tensiune de alimentare: 4 MB

Disiparea De Putere: Modulul Wireless

Alimentare: 2.5 V la 3.6 V 416 KB SRAM

Pachetul Inclus:

1*ESP32 modulul ESP-WROOM modulul WiFi

1*Wireless consiliul de dezvoltare

1*CPU dual core

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: esp32 ttgo, pcie riser, esp32 wroom 32, mini pcie, esp32 wroom, Asmedia, wroom 32 camera, esp32 control de la distanță, esp 32 wroom, esp32 wroom 32u.


  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: PCI-E Coloană
  • Numărul De Model: Nici unul

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon