SMY Iluminat DC12V Încastrat Led-uri Pachet Lumini în aer liber În sol Lampa cu Lumina de Peisaj de Grădină,Curte Trepte,Scari,Terasa Decor

  • 129.41lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Încastrat LED Punte de Lumină Kituri cu Protejarea Shell φ32mm,SMY În Sol în aer liber LED Peisaj de Iluminat IP67 rezistent la apa,12V Tensiune Joasă pentru Gradina,Curte, Trepte,Scari,Terasa,Etaj,Bucatarie Decor

【Mare Luminos și Mai mult în condiții de Siguranță】 Luminos LED alb cald punte de iluminat aduce impresionant efect înstelat, te face să te simți dulce și confortabil în casa ta.Adaugă negru protejarea shell pentru embedded instalat pe podea/scări de piatră va fi mai sigur pentru led pachet lumini kit.

【De Economisire a energiei cu durată Lungă de Viață】 Super calitate LED-uri(0.6 W/buc), DC12V tensiune scăzută de ieșire, nici o pâlpâire; Durabil și stabil de cupru 2 pini conector.

【IP67 rezistent la apa&Estompat】 Făcut de inalta calitate, Acrilice/ABS și oțel inox 304, lumini de corp și de alimentare sunt toate lipici-umplut, complet izolat și apă-dovada IP67.

【Detasabila】 16pcs led lumini dot sunt detașabile și în paralel de conexiune, puteți instala numai o parte dintre ele bazate pe nevoie. (Led-ul de pe puntea de lumină kituri încă funcționează bine, dacă una sau două din pachetul de lumini nu reușește.)

【Ușor de instalat și de Garanție】 găuri, împinge led pachet lumini, conectați cablurile.Astfel încât acesta poate fi instalat în orice în cazul în care puteți face o gaură, astfel ca punte scara ,punte pas,terasă,podea, streașină, piscina ,alei, bucătărie ,grădină în aer liber led iluminat peisaj, de interior și decor în aer liber. 12 luni garanție pentru aceste pachet lumini.

SMY CONDUS Punte de lumină

Decora casa ta interioară și în aer liber cu terasă frumoasă lumini.

De ce să alegeți SMY led pachet lumini pentru decorarea casei ?

Nostru pachet lumini au unele avantaje diferite compara cu alții:

★ Atât fel modalitate de instalare.Încastrat și încorporate instaleze ca iti place.

★ 2 tip culoare se poate alege. 3000K alb cald și 4500K alb natural.Poate ajuta la casa ta spațiu aduce mai multă experiență plină de culoare.

★Veți obține mai multe protejarea shell pentru fiecare punte de iluminat.Atunci când doriți încorporat în grădină ca peisaj de iluminat.Nu vă faceți griji afectate de persoană lovituri.

★ Pachet lumini sunt IP67 rezistent la apa - potrivit pentru utilizarea în aer liber și în alt loc decât în piscină.

★ Doar potrivit luminozitate oferă familia ta și copiii mai sigur de mers pe jos pe timp de noapte.De joasă tensiune intrare 12V nici un rău pentru organismul uman.

★ Lustruit din oțel inoxidabil bezel led pachet lumini kit-ul poate rezista la orice vreme rea cu o calitate de top de garanție.

★ Puteți alege vand dimmer din magazinul nostru.Apoi, lumini cu led-uri poate lucra în estompat.

Stele împodobesc cerul de noapte,led pachet lumini kit de decorat gradina si curte.

Urmărirea de o viață mai bună este o dorinta comuna.Decorarea casa ta este cea mai bună recompensă pentru familia ta și de tine.

Notă:

● Vă rugăm să acorde o atenție la distincția între pozitiv și negativ sârmă, există o săgeată de semnal pe fir.

● Lungimea între fiecare lumina este de 1m(3.28 ft), dacă doriți să-l extindă, vă rugăm să cumpere 2pin extensie cabluri separat.

● Vă rugăm să acorde o atenție la aceste lumini se taie găuri în 2 cam stallation mod.Încastrat instalat ar trebui să îndepărtare negru shell prima.

●Încastrat cut-gaura:24mm(0.95")/Încorporat cut-gaura:27.5 mm(1.08")

Ce veți obține în cutie:

16 x LED Pachet Lumini(0.6 w/lumina)

1 x Alimentare DC12V(Max 14.4 W)

Afișa imagini de la cumpărători:

Despre Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Livrare:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

Returnare Și Rambursare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Etichete: multă lumină în aer liber, arma cu laser, led terasă, breloc cu led, mens lumini în aer liber, lampa led, led-uri ir, led lego, acvariu cu led-uri, lego technic camion.


  • Certificare: CE, ROHS
  • Tip De Element: Subteran Lămpi
  • Tipul De Bază: Pană
  • Nivelul De Protecție: IP67
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Caracteristici: La funcția dimming necesită utilizarea de variatoare SMY
  • Utilizare: VACANTA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Este Estompat: No
  • Tensiune: 85-265V
  • Numărul De Model: SMY-DL
  • Corpul Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: SMY de Iluminat
  • Sursa De Alimentare: AC
  • Garanție: 1 An

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon