304 din Oțel Inoxidabil Filtru de Perisoare Mâner de Lemn Perisoare Storcator de DIY Creative Minge de Carne Lingură de Bucătărie de uz Gadget

  • 20.69lei
  • 16.78lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

304 din Oțel Inoxidabil Filtru de Perisoare Mâner de Lemn Perisoare Storcator de DIY Creative Minge de Carne Lingură de Bucătărie de uz Gadget

Puncte: 1、Premium Material: lingura este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, și este rezistent la coroziune și rezistent la rugina.

2、Bine Meșteșug: lingura caracteristici fin lustruit marginile, si este buna pentru utilizare.

3、Ușor de Curățat: lingura caracteristici amendă de lustruire nu este ușor pentru a ascunde murdăria și este ușor de curățat.

4、Fine Design: lingura caracteristici mâner confortabil, non-alunecare mâner pentru prindere mai confortabilă, agățat gaura de proiectare și de stocare convenabil.

5、Ușor de Utilizat: lingura poate fi folosit pentru a face o varietate de perisoare, și poate fi folosit pentru a face chiftele cu dimensiuni corespunzătoare.

Caietul de sarcini:

Material: inox 304+lemn

Dimensiune: aproximativ 26.4*6.4 cm/10.39*2.52 în

Greutate: aproximativ 78g

Instrucțiuni:

Pregătiți carne tocata, apoi puteți plasa chiftelutele lingura pe cap de tocat carne, apoi apăsați lingura de jos, după care, apăsați chiftelutele, apoi ridica lingura si se fac chiftele delicioase.

Lista De Ambalare:

1*Lingura De Perisoare

Notă:

1.Datorită măsurare manual,3-5mm de toleranță poate fi declanșat.

2.Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de culoare din imagine.

Etichete: africa de uzură plajă, tiger lenjerie, ethika pentru femei, costume de baie pentru copil, c k lenjerie, fesa lenjerie, purta, fesa pantalon, castitatea sissy, mingea targă.


  • Carne Și Păsări De Curte Instrumente De Tip: Alte
  • Certificare: CE / UE
  • Numărul De Model: chiftea lingura
  • Material: Alte
  • minge de carne lingura: Meatball Squeezer

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon