Pahar De Cafea Pumn Mână Oală De Cafea Ceasca De Mult Gooseneck Cioc Ceainic Se Toarna Peste Cafea Oală Cu Capac Acasă Rezistente La Căldură Ceainic

  • 52.46lei
  • 36.18lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Pahar De Cafea Pumn Mână Oală De Cafea Ceasca De Mult Gooseneck Cioc Fierbător

Caracteristici: -Utilizarea de Înaltă calitate cristal de sticlă borosilicată, operațiunea este clar și strălucitor -Diverse forme și culori pline de culoare, mai superb sub lumina și umbra -Poate rezista instant diferență de temperatură de la -20°-150° -gât de Lebădă cioc design, corecte și stabile de stocare a apei Descriere Produs : Cafea Pumn Mână Oală Material : sticlă borosilicată Mare Dimensiuni : Cum arată în poză Note: 1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc! 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Pls notă:

1.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

2.Vom trimite articolele termen de 1-4 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

3. Dacă u nevoie pentru a alege exprima de transport maritim, Pls contactati-ne pentru a modifica taxa de transport. (Cum ar fi, EMS, DHL, fedex, TNT, SF) Returnare și Rambursare 1.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. 2. Elemente cumpărătorul a primit nu este conform descrierii, se întoarce de acceptat sau de a păstra poziția și să ajungă la un acord cu vânzătorul cu privire la restituirea sumei.

Despre Feedback-Ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, precum și un 5-star detaliate pentru rating.Odată ce ne arată o captură de ecran de feedback-ul, noi va oferim un discount suplimentar de 5% la următoarea comandă, vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea ordine de plată.

2. Dacă împărtășiți link-uri de produse pe site-ul de rețele sociale sau pe Facebook, veți primi o suplimentare de 10% reducere la urmatorul abonament la produsele noastre.vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea ordine de plată.

3.Dacă nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a transmite evaluare.Noi credem că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare.

Alege-ne, Ne va livra cel mai rapid viteza, Vei primi coletul mai repede.

Etichete: sticlă ghiveci, lapte pan, ibric de cafea turcească, kona presa franceză filtru de cafea, filtru de cafea, pahar de ceai de vase, set de ceasca cafea, presa franceză, ghiveci de flori, gooseneck lamp.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Sticla
  • Ibric De Cafea Tip: Filtre Cafea
  • Capacitate: 600ML
  • Nume De Brand: KAKOMILA

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon