Curea din Otel inoxidabil pentru apple watch band 6 5 4 3 40 mm 44 mm 42mm 38mm Femei bijuterii iwatch trupa cartier brățară Watchband

  • 76.24lei
  • 57.17lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Curea din Otel inoxidabil pentru Apple Watch Band SE 6 5 4 3 40 mm 44 mm iWatch seria 6 3 Benzi 42mm 38mm Femei bijuterii bratara Curea

Îmbrățișează optimist feminitatea - Este un înlocuitor trupa pentru apple watch și un rafinat jewllery bratara.Se pare apple watch de la sportiv la sony în câteva secunde, dar nu prea îmbrăcată.

Precise și sigure - Din oțel inoxidabil console care bloca pe Apple Watch Band Interfață cu precizie și în siguranță, Ușor pentru a bloca în Ceas și un buton de ștergere.Puteți schimba cu ușurință înainte și înapoi, cu diferite culori sau altul iWatch trupa.

Material de calitate - Oțel Inoxidabil, cunoscut pentru durabilitate și rezistență la coroziune.I-am dat un finisaj de oglindă-ca și a făcut-o cu 80 la sută mai greu, folosind o specialitate de forjare la rece proces.Niciodată nu vom sacrifica calitatea pentru frumusete.

De înaltă calitate din Piele pentru a crea o moale și confortabil poartă.

Reglați în câteva Secunde de Mână Numai Ca multe bratari frumoase, această bandă este glumea cu ori-a lungul cleme, este simplu pentru a elimina link-uri suplimentare și se potrivesc.Nici un instrument complicat este necesar.Se potrivește 5.1"-7.8" (130-200mm) încheieturile.Dacă aveți mai mare încheietura mâinii, vă rugăm să ne contactați pentru link-uri suplimentare pentru gratuit.

Cumpara cu incredere de Newways - Noi oferim de înaltă calitate înlocuire curele pentru apple watch, servicii pentru clienți excepționale cu timp de răspuns rapid și hassle-free de a se întoarce și restituiri.Contactați-ne dacă există o problemă și o vom rezolva!

Etichete: cartier dragoste inel, apple watch se banda transparentă, bulgaria aur, cartier curele de ceas cartier, cartier tank, alb cartier ochelari, rolex, curea pentru ceas appl, cartier curea din piele, cartier.


  • Trupa Lungime: Alte
  • Numărul De Model: pentru apple watch band SE 6 5 4 3 2 1
  • Origine: NC(de Origine)
  • Trupa Tip De Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Starea: Nou fara eticheta
  • Incuietoare Tip: apăsați catarama

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon