36/50 Culori din Fibre de Lână Fire Roving Împâslire Lână pentru Ac Felting Parte Spinning DIY Meșteșug Materiale WWO66

  • 45.59lei
  • 29.65lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

36/50 Culori din Fibre de Lână Fire Roving Împâslire Lână pentru Ac Felting Parte Spinning DIY Meșteșug Materiale WWO66 Descriere:

Caracteristici:

1. Material de înaltă calitate-lâna noastră rătăcire este fabricat din fibre moi de lână, care este începător de ac simțit, preferate și cele mai populare printre meșteșugari.

2. Culori bogate-fiecare pachet vine cu 36/50 frumoase și luminoase culorile curcubeului, pufos si moale, culori luminoase, foarte potrivit pentru lână manual.

3. Ambalare perfectă-fiecare culoare vine cu un convenabil reutilizabile husă, fiecare culoare de lână aproximativ 3 grame.Acolo este o culoare în sac, care este foarte ușor pentru a ridica culoarea dorită, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre culoarea lor devine murdar.

4. Utilizate pe scară largă-pentru a satisface nevoile dvs. pentru diferite stiluri de DIY ac simțit și umed simțit.Perfect de bijuterii, geantă de a face, orice artizanat și bun cadou de vacanță pentru copii.

5. Avantajele produsului: 100% lână, fibre de lungime 5.5-7 cm, finețea 18.5-26um, este un material de înaltă calitate pentru mâna-poke industrie și industria textilă.Ambele ac simțit și umed simțit pot fi făcute, cu efect bun și de calitate stabil.

6. Potrivit pentru simțit DIY.Potrivit pentru ac stantare, perforare umedă și spinning.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.

Caietul de sarcini:

Material: lana

Culoare: 36 culori/50 de culori

Greutate de fiecare culoare: despre 3g

Pachetul Include:

36/50(opțional) x Lână

Etichete: meserii acte materiale, telas mozaic de crăciun, knit yarn, artă și meșteșug material, simțit pachet, simțit kit, ambarcațiunile set, yarn for knit, cearceaf fusta, yarn.


  • Tema: cum arată
  • Model Tip: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Lână
  • Material: Lână

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon