Vintage Sac de aparat de Fotografiat, aparat Foto DSLR Umăr Geanta cu Inserții Detașabile, rezistent la apa rezistent la Socuri Camera de Caz pentru Canon, Nikon, Sony, P

  • 87.02lei
  • 60.04lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

se simte foarte moale, care caracteristici speciale zgârieturi.

de blocare este mult mai durabil.Cleme care se conectează la curea pentru geanta sunt robuste.

Partea de jos nituri face curea de umăr mai durabil și la modă.

Cataramă și tuck blocare de închidere, ușor de a deschide și robust.Standard de șase linii de proces, simetrice și chiar ochi, face camera un caz mai solid și durabil.

Mai multe Buzunare: Cu un compartiment principal buzunar, are suficient spațiu pentru a ține un aparat de fotografiat DSLR, nu e deschis buzunarul lateral al DSLR saci de aparat de fotografiat, care poate deține baterii de schimb, incarcatoare, cabluri, capac obiectiv și alte elemente esențiale.

Un interior buzunar cu fermoar pentru bani, memorie chips-uri și alte lucruri importante pentru a urmări pe când la o lovitură.

Proteja aparatul de Fotografiat de Bine: Reglabil interior separator să țineți camera mai robust și păstrați-Obiectiv în afară.interior clapa si captuseala de bumbac în sac introduce pentru absorbția șocurilor și vibrațiilor pentru a proteja aparatul de fotografiat împotriva daes, praf și zgârieturi, luând căptușit, îl puteți folosi ca un sac de mesager.

Stil Vintage Design: Cu vintage și design de moda, acesta va fi un cadou perfect pentru călătorii fotograf, trage iubitor.

și este o mare alege ca un cadou de ziua de nastere, aniversare, ziua Îndrăgostiților, Tați' zi, ziua mamei, ziua Recunoștinței, de Crăciun, de anul nou.

se va potrivi cel mai D/SLR aparat de fotografiat digital, Sony/Canon/Nikon/Pentax, etc.

Șoc dovada

Detașabil introduce linie de caz vă permite să scoateți separatorul pentru a se potrivi camera foto si alte accesorii, de absorbție a șocurilor și vibrațiilor pentru a proteja aparatul de fotografiat împotriva daes, praf și zgârieturi.

Rezistent la apa

geanta aparat de fotografiat este 100% rezistent la apa, de a crea o barieră eficientă împotriva tuturor lichidelor.

Design Universal

Acesta are ușor de a ajusta curele , puteți regla curelele lungime ca iti place.

Stil: Stil Vintage

culoare: maro deschis

Material: PU

dimensiune: 8.2x5.5x7.8 inch/21x14x20 cm ( L x W x H)

Conținutul Pachetului:

1 x Camera DSLR Caz

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: xs max din piele de caz folio.


  • Tip: Sac impermeabil
  • Material: Alte
  • Numărul De Model: Silicon De Caz Corp
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: olaf
  • Pachet: Da
  • Stil: Genți de mână
  • Utilizarea: Punct Și Trage Aparat De Fotografiat

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon