Realist Pasăre Sperietoare Cap Rotativ Sunet De Bufnita Prowler Momeală Protecție Respingător De Control Al Dăunătorilor Muta Sperietoare Gradina Curte Decor

  • 69.87lei
  • 48.22lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

1.Această realiste bufnita momeală imita un real bufnita, în scopul de a speria grădină și fermă dăunători, cum ar fi păsări și bufnița naturale prada, rozătoare.

2.Realiste și vii aspectul face ca acest produs, de asemenea, un decor minunat pentru gradina ta, adăugând mai multă frumusețe și distracție la grădină.

3.Bufnita sperietoare acoperită cu delicat, non-decolorare și apă-dovada de vopsea în suprafață și se poate proteja gradina ta plante sau flori în fața la tot felul de condiții meteorologice.

4.Spre deosebire chimice repelente, acest emulational owl ofera un mod sigur de a controla dăunătorii, nu-toxice și chimice gratuit, human-friendly.

5.Cu built-in de rulment dispozitiv, cap de bufnita poate se roteste la 360 de grade și are un fin pe partea din spate a capului, acționează ca un vânt cu palete în mod natural.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Realist Cap Rotativ Bufnita

Stil: cap Rotativ stil, non-cap rotativ stil

Dimensiune: aproximativ 16*15*38.5 cm

Greutate: aproximativ 370g

Material: Plastic

Culoare: Multicolor

Pachetul Inclus:

1x Bufnita ornamente (non-cap rotativ stil)

Sau

1 x Realist Cap Rotativ Bufnita

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: an owl decor, ais receptor usb, mini ghiveci, bird repel, decor pentru gradina, bratara bufnita, protecție de securitate femei, bufnita sperietoare de ciori, animale momeală, decor gradina.


  • Numărul De Model: Realist Pasăre Sperietoare Cap Rotativ
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Tema: Animale

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon