Economisirea Forței De Muncă Brațul Precizie De Prindere Multi-Instrument De Economisire A Forței De Muncă Brațul Ușa Folosi Placa De Ridicare Cabinet Jack Setul De Unelte De Suport Stâlp

  • 15.36lei
  • 8.29lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere

Caracteristici:

1.Cu o capacitate de ridicare de până la 250/300/350 kg, gama de aplicații este practic largă.Instalarea de uși, ferestre și dulapuri sunt evidente foloseste, dar podele și construcții de verande, punți, și cadrele sunt, de asemenea, oportunități perfecte pentru a utiliza acest instrument de ingenioase.

2.Toate acestea și mult mai mult poate fi efectuată cu ușurință controlată de precizie datorită construcției unice de mână de jack.

3.Îngroșat portante bază de sprijin, coloana cu rigla: rigiditate puternic și de înaltă capacitate portantă, coloana conducător puteți localiza rapid poziția

4.Piața de jos a șasiului, mai stabil: piața de jos, mai stabil aterizare

5.Dintr-o bucata îngroșat mâner: puternic, puternic, durabil, portante coaste design

Notificare:

▪Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

▪Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material:Oțel

Sarcina-bearing250.300.350 kg

Pachet inclusiv

1 x Instrument de Prindere

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Garantam calitatea produselor noastre.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Etichete: ciocan multi tool, multi instrumentul linie dreaptă, multi instrument paracord, bicicleta din bambus, la32c350d1, unealta lama, Distro Placa, multi tool watch, 12v acumulator makita, multitool.


  • Certificare: CE
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon