Craniu 3D Silicon Mucegai Cub de Gheață Filtru DIY Ciocolata Mucegai Tava inghetata Instrument de Whisky, Vin, Cocktail Cub de Gheata Matrite

  • 12.66lei
  • 7.99lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

Material:Silicon

Culoare:Ca imagine arată

Cantitate:1 buc

Dimensiune:12*8.5*5cm

Greutate:65g

Descriere:

1. Face bea un look cool pentru o lungă perioadă de timp și să-l rece – perfect pentru petreceri, baruri, restaurante, de vară, festivaluri, cadouri de vacanță.Whisky-ul de lungă durată gheață, cocktail-uri, cafea cu gheață, ceai, suc de fructe, de ștanțat, de sodiu și apă.Umple tava cu gheata pentru a îmbunătăți dvs. de băut cu fructe colorate sau plante.

2. Realizate din elastic de înaltă calitate silicon – FDA a aprobat, 100% BPA-free, non-toxice, de calitate alimentară sigilat, poate fi utilizat in cuptoarele cu microunde, cuptor de încălzire.Acest lucru durabil, flexibil din silicon pentru cuburi de gheață, gheață din plastic tava; ușor pentru a umple, demontați și curățați fără a rupe sau deteriora.

Acest 3D cub de gheață de proiectare matrita se va adăuga o explozie la tine și clienților dumneavoastră bea.

Inghetata cub pastreaza bautura rece, astfel încât această grenadă va păstra băutura rece, fără a consuma aroma.

3. Perfect adăuga la orice bea whisky, cocktail-uri, băuturi mixte, sucuri și multe altele.Acesta este un ideal dimensiune, cea mai mică dimensiune de sticlă, care pot fi găsite în orice frigider.

Un cadou perfect - design-ul cub de gheață crema de inghetata face un cadou pentru o persoană minunată, băiat sau soldat.

4. Un cub mare se va topi pentru o lungă perioadă de timp.Acest metal va păstra băutura rece si nu lasa toate aromele se umfle.

5. Dimensiunea ideala - gheață de turnare se va face în cea mai mică dimensiune de sticlă și camera va fi găsit în oricare din cele mai mari frigidere.

6. Durabil, fabricat din silicon de înaltă calitate, care are durabilitate și flexibilitate.

Ușor de utilizat apă, a pus apă în matriță și a pus în frigider

Pachetul de conținut:

1*Ice Cube Mucegai

Notă:

Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

Etichete: cub de gheata, siliciu filtru de gheață, 3d mucegai, oamenii inghetata, cat craniu mucegai, cocktail set, silicon matrite de gheață, filtru de înghețată, gheață mucegai, tava de gheață.


  • Material: Cauciuc Siliconic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Cub De Gheata Mucegai
  • Certificare: CE / UE
  • Inghetata Instrumente De Tip: Inghetata Căzi
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Tip: Inghetata De Instrumente

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon