Câinele Adulmeca Mat animale de Companie Puzzle Jucarii Interactive Varza IQ Mirosi Slow Food Formare Castron Pet Sforăi Mat animale de Companie Jucărie

  • 21.61lei
  • 16.20lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1. Jucărie câine este fabricat de înaltă calitate simțit pânză, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre ruperea jucărie în timpul câine joc, care este foarte potrivit pentru utilizarea de zi cu zi de câine.

2. Varza Căutând Joc!gustări în "Varza Inima", cainele va căuta de mâncare prin adulmecă mirosul.După ce a reușit recoltarea răsplată în mâncare, ceea ce le va face mai curios pentru a afla mai multe snacks-uri sau mâncare prin "Varza Inima" mai mult curios.

3. Animalul adulmeca mat este echipat cu 2 generatoare de sunet, care poate face un amuzant și clare BB sunet atunci când stoarse ușor, care oferă durată de divertisment pentru câine.

4. A manca repede va duce la indigestie de câini și chiar și susceptibilitatea la boli.Câine Alimentare mat poate permite câinilor să-și încetinească viteza mananca si consuma excesul de energie în timpul alimentare de căutare joc.

5. În afară de a fi un câine sniffing pad, puteți elimina 'Varza Inima și de a folosi frunze ca un câine castron.După ce câinele a mâncat mâncare sau gustări, 'Varza Inima poate fi folosit ca o jucărie de ros pentru a curăța tartrului de la nivelul gingiilor.

Descriere:

Materialul de acest animal de companie sniffing pad este ecologic și durabil, care poate dezvolta o companie de informații și încetini de companie mănâncă viteza.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 32*32CM

Culoare: verde

Material: fetru pânză

Pachetul Inclus:

1*animale de companie Sforăi Mat animale de companie jucărie

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: Glovebox, câine pentru, las puzzle, snuff, tricotate jucării pentru animale de companie, caine kong jucărie, câinele cărucior, animalul adulmeca mat mare, animale de companie jucărie, rampa pentru câine.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon