Răsucit Inelul Magic Creative DIY Lichidare de Agrement Educație de Relief de Stres Frământa Truc de Magie Coarda Incurca Frământa Copii Jucărie de Crăciun Jucării

  • 12.74lei
  • 6.75lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Copii Și Adulți Anti-Anxietate Degetul Răsucire Coarda De Relief De Stres Vacanta Jucarii

Puzzle Cub este ecologic și durabil - Original plastic ABS materiale și solid din PVC autocolante sunt absolut sigure pentru sănătatea umană și mediu.Foarte robust și construcție robustă pentru o durată de redare.

Distreaza-te cu Cuburi și de a exercita creierul tău - activarea imaginației și creativității, îmbunătățirea memoriei, răbdare și abilități de mână.Au o mare distracție răsucire și rezolvarea puzzle-uri.

Profesionale, jocuri de inteligență și cadouri perfecte - Excelente cadouri pentru zile de naștere, Crăciun, ziua Recunostintei, Halloween si alte sarbatori, inclusiv băieți, fete, copii, adulți, începători și profesioniști, cel mai bun Crăciun ciorap materiale de umplutură și mai mult.Confortabil și convenabil pentru a transporta.

Cadoul Perfect pentru Copii - Puzzle-uri sunt un cadou pentru copii, un mod distractiv de a-ți ții mintea ocupată și să treacă timpul.Cumpara această jucărie acum și partaja distractiv de petrecere a timpului cu prietenii tăi.

note:

Din cauza monitoare diferite și efecte de iluminare, culoarea reală pot fi ușor diferite de la o imagine de culoare.

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o distanță de 1-2 cm.

Pachetul Inclus:

1x relief de stres jucarii

Etichete: jucarie pentru copii, stres, anti stres, van jucărie pentru copii, pop, se frământa pop, inel spinner, burghiu de impact, pop ot frământa jucărie, se frământa jucărie.


  • Tema: Animale & Natura, Transport, Fantasy & Sci-Fi, Ocupații, Sport, Muzica
  • Avertizare: NO
  • Numărul De Model: 0614
  • Origine: NC(de Origine)
  • Varsta Recomanda: Maternitate, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon