Polizor Unghiular Pentru Cioplire Mașină Adaptor M10 M14 Conversie Cap De Mortezat Mașini Polizor Unghiular De Perete Adaptor De Cioplire

  • 76.32lei
  • 37.39lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Transformă-ți polizor unghiular într-o cioplire mașină de repede!

Caracteristici Principale

[Practice Polizor unghiular Adapter] Noastre profesionale adaptorul transformă polizor unghiular într-o cioplire mașină rapid și ușor.Extinde funcția de polizor unghiular, vă ajută să vă pentru a realiza diverse lucrări printr-o singură mașină.

[Simplu De Utilizat] filet de design face mai ușor să se aplice pe site-polizor unghiular.Pânze de ferăstrău (nu sunt incluse) pot fi adăugate sau reduse în funcție de propriile nevoi, de până la 4 pânze de ferăstrău pot fi utilizate în același timp.

[Lat Cerere] M10 adaptor este potrivit pentru tipul de 100 polizor unghiular utilizare, în timp ce M14 adaptor este potrivit pentru tipul 125-230 polizor unghiular utilizare.Ambele dintre ele sunt perfecte pentru ziduri, cărămizi, țigle cioplire.

[High Quality] de primă de material metalic, duritate mare, construcții durabile proiectat pentru durată de viață mai lungă.

Caietul de sarcini

Materiale

Metal

Greutate Produs

M10: 154G

M14: 162G

Dimensiunea Pachetului

(L x W x H)

5 × 4 × 3 CM

Înălțime

M10:44.3 mm

M14:49mm

Conținutul Pachetului

Polizor unghiular pentru cioplire mașină adaptor × 1

Tip

M10, M14 Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Etichete: comutator pentru polizor, titular casca motocicleta, lapidar taximetrie mașină, lant drujba, masina de tocat masina de tocat carne, 10mm polizor, m10 m14, polizor unghiular m14, m1 șurub, ey 28 robin carburator.


  • Nume De Brand: isfriday
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon