175ML 350ML Strângeți Sticla de Rosii Salata de Plastic Sfat stoarce Stoarce de Ulei Poate de uz Casnic Sos de Sos de Condimente Sticla

  • 8.24lei
  • 4.95lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

175ML 350ML Strângeți Sticla Rosii Salata

Caracteristici: 175MLmedium sticlă și 350ML sticla mare cu unul vârful gros și unul subțire sfat Unic atașat capacul rămâne deschis în timp ce stoarce pentru o precizie se toarnă Capac se fixează închis pentru agitare și convenabil de stocare Durabile, reutilizabile de sticlă este perfect pentru ulei, oțet, sos, condimente, siropuri și burniță desert topping-uri Capacele sunt interschimbabile între dimensiunile sticlelor Sticlele caracteristică convenabil de Măsurare marcaje în cupe, uncie și ml BPA free sticla vine de afara, pentru o curățare ușoară și este masina de spalat vase în condiții de siguranță Descriere Nume: strângeți sticla Material: plastic ecologic Capacitate: 175ML/350ML Note: 1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc! 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Pls notă: 1.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați. 2.Vom trimite articolele termen de 1-4 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată. 3. Dacă u nevoie pentru a alege exprima de transport maritim, Pls contactati-ne pentru a modifica taxa de transport. (Cum ar fi, EMS, DHL, fedex, TNT, SF) Returnare și Rambursare 1.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. 2. Elemente cumpărătorul a primit nu este conform descrierii, se întoarce de acceptat sau de a păstra poziția și să ajungă la un acord cu vânzătorul cu privire la restituirea sumei.Despre Feedback-Ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, precum și un 5-star detaliate pentru rating.Odată ce ne arată o captură de ecran de feedback-ul, noi va oferim un discount suplimentar de 5% la următoarea comandă, vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea ordine de plată. 2. Dacă împărtășiți link-uri de produse pe site-ul de rețele sociale sau pe Facebook, veți primi o suplimentare de 10% reducere la urmatorul abonament la produsele noastre.vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea ordine de plată. 3.Dacă nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a transmite evaluare.Noi credem că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare.Alege-ne, Ne va livra cel mai rapid viteza, Vei primi coletul mai repede.

Etichete: moale, dozator de pompa, de plastic de unică folosință sos de cupe și capac, condiment sticlă mică, farfurie ceramica, ulei spray oliv, ulei de armă, lapte cratiță, Recipient de 2l, ulei de pește, salata spinner.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Cină Tip: Sos De Bărci
  • Certificare: CIQ
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Nume De Brand: KAKOMILA
  • Numărul De Model: CF-495
  • Plastic Tip: PC
  • Material: Plastic

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon