Din Oțel Inoxidabil Bifați Instrument De Ștergere Bifați Remover Profesionale Capusa Cu Penseta Câini Pisici Bifați Cârlig Îndepărtarea Set Pensete Cu Cutie De Fier

  • 30.48lei
  • 18.28lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere produs

CEL MAI BUN TIC INSTRUMENTE DE ȘTERGERE

Capusa Remover set de Instrumente este proiectat pentru ușor și complet capusa de ștergere pentru oameni, câini, pisici și animale.Acest kit include doua oțel inoxidabil de înaltă calitate bifați îndepărtarea conceput pentru a elimina cu ușurință parțial sau complet încorporat căpușe de orice dimensiune, precum și o transportă cutie de fier.

Spre deosebire de alte plastic ieftin bifați remover instrumente, aceste TickCheck bifați remover instrumente sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate.Instrumentele noastre va sta până la mare volum utilizare de zi cu zi pentru cei într-o mare capusa zonă, și pot fi sterilizate sau spalate pentru o durată de viață de utilizare.

Acest kit este un must-have pentru excursioniști, alergători, proprietarii de animale de companie, sau orice persoană care locuiește într-o zonă cu risc mare pentru muscaturile de capuse si boala Lyme.

DIN OȚEL INOXIDABIL BIFAȚI INSTRUMENT PENTRU ÎNDEPĂRTAREA

Cele din oțel inoxidabil bifați instrument pentru îndepărtarea dispune de un mâner anti-alunecare și un sfat incarcatori proiectat pentru ușor și complet eliminarea mai mare, încorporat căpușe.

BINE INFORMAT ÎNDEPĂRTAREA CAPUSA CU PENSETA

Special concepute bifați pensete de îndepărtare a avea un ultra-fine încă puternic vârf curbat, care permite îndepărtarea mai mici căpușe, cum ar fi căpușele de cerb.

INCLUDE CUTIE DE FIER

Atât îndepărtarea capusa se potrivesc perfect în Fier inclus realizarea de box, ceea ce îl face ușor de a lua cu tine in trusa de prim ajutor sau rucsac.

Etichete: bifați îndepărtarea card, metal bifați remover, yamaha remover kit, gratuit bifați remover, stick cârlig din oțel inoxidabil, bifați îndepărtarea kit de câini, din oțel inoxidabil cârlig mobil, clip remover kit, bifați remover kit, din oțel inoxidabil cârlig de pasăre.


  • Numărul De Model: X5161
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon