6 Buc Cuptor cu Microunde Kit de Sticlă Fuziune Bijuterii DIY Arta de a Face Kit

  • 159.97lei
  • 79.99lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

Kit-ul conține 6 elemente esențiale de instrumente și accesorii, inclusiv de sticlă pentru a începe fuziune drept afară de la cutie

Cuptor cu microunde Cuptor și DIY Topit Sticlă Set de Bijuterii - Profesionale de Simplu de a Face Bijuterii DIY Pahar de Fuziune Setul de Unelte

Cuptor cu microunde cuptor este un container cuptor constând dintr-o bază și capota făcute pentru a fi utilizate într-o gospodărie microwaveoven.Cuptorul este realizat dintr-un alb de izolare cermics fibre și căptușite în interior de camera cu un negru compus care absoarbe radiații de microunde și se încălzește până la 1650°F.

Căldura din acest compus este apoi transferat la camera si la bucata a fost concediat.Durează între 6-8 minute pentru a ajunge la temperatura maximă variază în funcție de dimensiunea cuptor cu microunde, lucrările fiind concediat, și cuptorul cu microunde de putere.După ardere, cuptor trebuie să se răcească pentru cel puțin 30 de minute înainte de a fi deschise.

Proiectat pentru a lucra în primul rând cu mici obiecte de sticlă sau de metal prețios de lut, la cuptor cu microunde este de asemenea potrivit pentru ardere lut mici bucăți, din margele si pandantive de a testa gresie sau mici obiecte sculpturale.

Caietul de sarcini:

Material: Cermics

Diametru: Aprox. 12cm / 4.72 inch; Interior diametru gaura: aprox. 7cm / 2.76 inch; mică gaură diametru: aprox. 1.2 cm / 0.47 inch

Pachetul Include:

6 Bucati cuptor cu Microunde Cuptor Kit pentru Sticla de Fuziune

Notă:

Optimă timp de ardere pentru diferite materiale si diferite dimensiuni trebuie să fie determinată prin testele de tragere.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Datorită măsurare manual, nu poate fi de 1-2mm de eroare în dimensiune.

Etichete: sticlă cuptor cu microunde, notebook nvidia, cuptor, sticla de siguranțe, sticla dicroice, cuptoare cu microunde, cuptoare ceramice, dosar portofel, siguranța cuptor cu microunde, cuptor cu microunde sticlă cuptor mare.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Cermics
  • Numărul De Model: Cuptor Cu Microunde Cuptor Kit
  • Nume De Brand: Serenable

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon