Mică de Relaxare, Cascada Desktop Fantana Ornament de Plastic care Curge apă fântâni interioare Vas Ornamental Pentru Decor Acasă

  • 50.59lei
  • 34.89lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1. De înaltă Calitate: Realizate din plastic robust, fântâna este ușor și durabil, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Fantana include bolovani de râu pentru a oferi un aspect mai natural și lumini LED-uri care ajuta la iluminarea apei și oferă o strălucire liniștită.

2. Decorative Desktop Fântână: aspectul elegant si perfect dimensiunea, puteți adăuga culoare la orice desktop, camera de zi, dormitor sau birou decor de masă.Invitații tăi vor fi surprinși și plăcut după ce a văzut-o.

3. Crea Atmosfera: Acest LED echipate curge apa ornament cu adevărat contemporane combină un design modern, elemente Zen și farmecul natural, și oferă liniște meditativă și sunet de apă curgătoare pentru a crea o atmosferă liniștită.

4. Ușor de Utilizat: Strat de apă ușor pe stil artistic stratificat castron, apa fantana va deveni cu siguranta vii focus din dormitor, camera de zi, acasă, la birou sau la birou!

5. Bun de Relaxare După o zi grea, puteți utiliza desktop fântână de a scuti de stres și relaxați-vă, porniți pe cascada fantana înainte de a merge la culcare, și apoi derivă în sleep în timp ce ascultați sunetul de pace de flux.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% de brand nou

Tip: desktop apa care curge decor

Material: plastic ABS

Culoare: așa cum se arată

Dimensiune: aproximativ 16.5x11x9cm / 6.5x4.3x3.5 inch

Greutate: aproximativ 542g/ 19.1 oz

Baterie: 2 x baterii AA (nu sunt incluse)

Dual de alimentare: 5V/ 1A cap de încărcare sau baterie poate fi folosit.

Lista De Ambalare:

1 x Curge Apa Vas Ornamental(Exclusiv Bateriile)

1 x Cablu USB

12 x Neregulate de Piatră

Etichete: fantana acasă, cherry blossom de vinil, fantana cascada, de apă în interior fantana cascada acasă, chineză fântână, decor fântână, fantana de interior, fals iarba moss, decor acasă, decor camera.


  • Tema: PLANTA
  • Stil: Modern
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon