Presopunctura, Reflexoterapie Șosete Masaj la Picioare Șosete Anti-Alunecare, Respirabil Yoga Șosete pentru Sport Fitness de Formare Bretele Sprijină TK

  • 26.61lei
  • 15.70lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Presopunctura, Reflexoterapie Șosete Masaj la Picioare Șosete Anti-Alunecare, Respirabil Yoga Șosete pentru Sport Fitness de Formare TK-ing Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1.Reflexoterapie Zonele Sunt Clar Identificate: Utilizare ușor de urmat diagrame și localiza corespunzătoare organe și sisteme ale corpului.

2.Promoveaza Vindecarea: Pot asista și de a promova vindecarea organismului prin tratamentele de presopunctură prin picioare.

3.Funcțional și Versatil: Poate fi folosit la domiciliu sau într-un salon de masaj.Pur și simplu urmați schema și te vindeci acele sisteme ale corpului.

4.Fabricat Din Bumbac de Înaltă Calitate: șosete sunt realizate din bumbac de inalta calitate, sunt respirabil, umiditate wicking și confortabil de purtat.

5.Utilizarea de lungă Durată: De Presopunctura, Reflexoterapie Șosete sunt durabile și de lungă durată, rezistent la abraziune și nu este ușor de a sparge.

Notificare:

Culoarea reală variază de la care a imaginii datorită setările de calculator.

Vă rugăm să permită abateri de 1-3 cm din cauza manuală de măsurare.

Asiatice dimensiuni sunt mai mici decât SUA/marea BRITANIE/AU regulamente, vă rugăm să cumpere cu 1 sau 2 dimensiuni de până.

Pachetul Include:

1 Pereche X Presopunctura, Reflexoterapie Șosete

Etichete: plastic ciorap, omul ciorap, Ciorap, unix aer de compresie picior masaj, chamber air compression leg massager, foot reflex, masaj la picioare șosete, îngrijire picioare, aer de compresie picior masaj masaj, cincom aer de compresie picior masaj.


  • Numărul De Model: Presopunctura, Reflexoterapie Șosete
  • Material: Composite Material
  • Nume De Brand: Puternic-Toyers
  • Origine: NC(de Origine)
  • Efect: Alte

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon