1 buc Plastic Garbag Sac Suportul de Gunoi Coș de Gunoi Montat pe Perete Agățat Cutie de Depozitare Organizator Rack Accesorii de Bucatarie

  • 17.70lei
  • 10.62lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

1 buc Plastic Garbag Sac Suportul de Gunoi Coș de Gunoi Montat pe Perete Agățat Cutie de Depozitare Organizator Rack Accesorii de Bucatarie Descriere

Excelent material: multifuncțional profesional pentru montat pe perete saci de gunoi tava cutie de depozitare din plastic suport, rezistenta la uzura, buna de stocare, vă permite să utilizați pentru o lungă perioadă de timp.

Convenabil pentru utilizarea de: proiectare de siguranță cu capac protecție multifuncțional montat pe perete saci de gunoi tava cutie de depozitare din plastic titular, după curățare, puteți merge pe keepping curat și convenabil pentru următoarea utilizare.

Ușor de curățat: puteți curăța rapid.acesta poate fi curățat și pus într-un dulap.Ea nu ocupă o mulțime de spațiu și pot fi păstrate bine.

Căutare în magazinul meu: litri cos de gunoi, bucătărie geanta, plus bucatarie mare gunoi, gunoi, aluminiu, cabinet de stocare, plasă de coșuri suspendate, montare pe perete coș de depozitare, voinic proaspete extinde saci, ceapa saci de plasă.

Bună rezistența de sac de gunoi titular și refolosibile pot reduce cantitatea de deșeuri.

Caietul de sarcini:

Tip: Depozitare Suporturi Și Rafturi.

Aplicabile Spatiu: Bucatarie.

Material: PP.

Culoare: alb, kaki, gri, albastru, verde.

Dimensiune: 20 * 12.3 * 10cm.

Notă:

Acolo ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

Ar putea fi mărimea erorilor datorate de calculator diferite rezoluții.

Pachetul include:

1 * montat pe Perete saci de gunoi tava.

Etichete: coș mare sac, pe coș de plastic, montat pe perete bucatarie dulapuri de depozitare, pisica sac de gunoi organizator, coș coș de plastic, coca-cola pungi de plastic, utensilio tradițională, pungi de plastic numere, potes tradițională, coș de baie.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: Modern
  • Material: PP
  • Nume De Brand: PGY

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon