3PCS Câine Scartaie Jucării de Pluș Amuzant Mototoli Pluș Crocodil Jucării Câine Nu Umplutura Câine Jucărie de ros Pentru Catelus Mediumn Câini de talie Mare Chițăit

  • 17.20lei
  • 12.53lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Câinele Scartaie Jucării de Pluș , cu Pliuri de Pluș Crocodil Jucării Câine Nu Umplutura, Câine Jucărie de ros pentru Catelus Mediu și Câini de talie Mare Chițăit Jucarii

-Nu, Umplutura:, mai Degrabă decât de umplere câine jucării cu umplutura, am optat pentru pliuri material care iubesc câinii!Aceste jucării curat cu ușurință cu apă caldă și săpun.Clătiți bine și uscat înainte de a da înapoi să-ți pup!

-Sunete interesante: Fiecare companie drăguț jucărie are un bb dispozitiv de pe cap și coadă dispozitiv care poate face sunete interesante.Indiferent dacă câinele este acasa singur sau cu tine, câinele nu poate să stea timp de joc.

-Proiectat pentru câini: câinele Nostru jucării sunt realizate din naturale și materiale non-toxice, care asigură siguranța de câini.Țesătură groasă și mai bine împletit face aceste jucarii mai durabil pentru caini.Este potrivit pentru curățarea dinților și de mestecat.

-Viață sănătoasă: Juca jocuri în aer liber cu câini, exercitarea câinii capacitatea de a ridica.Se poate calma pui' gingiilor atunci când de mestecat și de a promova câini de curatare a dintilor.

-Perfecta pentru Interior si Exterior,Plus de câine jucării sunt potrivite pentru exterior și interior a juca și puteți crește interacțiunea cu câini pentru a întări legătura dintre tine și câini.

Material: pluș

Dimensiune: 45cm*15cm/ 17.7*5.9"

Pachetul include:

1 buc Câine Scartaie Jucărie de Pluș

Etichete: jucării pentru animale de companie spuma, tricotate jucării pentru animale de companie, animale de companie jucarii sexuale, animale de companie molari jucarii, lână jucării pentru animale de companie, hamsteri jucării pentru animale de companie, jucării pentru animale de companie sili, aldi jucării pentru animale de companie, adot mi jucării pentru animale de companie, hellomoon jucării pentru animale de companie.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Setați Tipul: Da
  • Jucarii Tip: Scartaie Jucarii
  • Tip: Câini
  • Material: Fleece

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon