JAYSUING Anti-Scurgere Spray de Etanșare Super Puternic de Lipire Spray Jaysuing Invizibil rezistent la apa Anti-Scurgere Spray de Etanșare

  • 14.53lei
  • 10.91lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Bine ati venit la magazinul nostru.Te rog scriitor dreapta adresa și codul poștal, astfel încât vei obține pachete de curând.E ar fi mai mici dacă veți cumpăra mai mult.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Salutari!

Eficient rezistent la apa: jaysuing Sigiliu de Cauciuc de Etanșare de Acoperire prin Pulverizare este mod rapid și ușor să se aplice, de etanșare, de a proteja și preveni scurgerea!După uscare, se poate aplica orice culoare.

De lungă durată:cu o uscare Rapida Ingrediente pentru Ușor de Ipsos, Reparații și garnitura de Etanșare.Solutie puternica cu un Rezultat de Lungă durată.un Strat Impermeabil Poate Fi Format După 24-48 de Ore, iar Stratul Impermeabil Vor Deveni mai Puternice de-a lungul Timpului.

Acoperiș Repararea Scurgerilor Spray: Agent rezistent la apa, Rezolva cu Ușurință Problema de Scurgere a Apei.curățați Suprafață Fundație Înainte de Construcție pentru a se Asigura Că Fundația de Suprafață este Uscat și Uscat.

UTILIZARE:

1. Curățați suprafața de bază înainte de construcție pentru a se asigura că suprafața de bază este uscată și lipsită de impurități.Dacă există fisuri (mai mult de 2 mm),

este recomandat să repara cu sigiliul ant în primul rând, și apoi utilizați agent rezistent la apa.

2. Spray sau pensula produsul direct pe suprafața de placi ceramice, placi de podea, de perete tilecement, etc.

Așteptați ca produsul să pătrundă în cursul de bază.

După câteva minute, atunci când nu există nici un lichid pe suprafata, spray de două ori sau de trei ori pentru a spori efectul.

Stratul impermeabil poate fi format după uscare timp de 24 - 48 de ore, iar stratul impermeabil va fi mai puternică cu timpul de întârziere.

Utilizări Multiple:

Infiltrațiilor de apă Prin Crăpături; Infiltrațiilor de Apă de Glafuri; Infiltrațiilor de Apă în Toaletă; Perete Infiltrațiilor de Apă; Acoperiș Infiltrațiilor; Infiltrațiilor de Apă de Perete Exterior.

De temperatură înaltă și joasă temperatură de rezistență:

Acest Puternic Spray de Etanșare nu va sag sau prin picurare condiții de temperatură ridicată în timpul verii.Nu se va sparge sau fulg în iarna rece.

Culoare:gri

Material:lichid

capacitate: 100ml/30ml/150ml

Conținutul Pachetului:

1 x rezistenta la Apa

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

★ Dacă vă anula comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin www.citygroupromania.ro.

Despre Transport

★ Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Dacă sunteți din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Dropship și Distribuție

★ Pentru en-gros, noi va oferim discount dacă ne contactați înainte de plată.

★ Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi.

Despre feedback-ul

★ Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.

★ Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, sincer sper că puteți să ne dea 5 stele.

Etichete: jaysuing, membrană impermeabilă pentru masina oglinda retrovizoare, spray rezistent la apa, pantaloni impermeabil, agent de etanșare pentru conducte, jaysuing invizibil agent rezistent la apa, cauciuc lichid, lichid de etanșare, super puternic de lipire spray rezistent la apa, spray de etanșare.


  • Culoare: gri
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Lichid
  • Certificare: Nici unul

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon