Puncte:
1、Plin de Fermentare: drojdie Specială pentru vin și vin din fructe caracteristici de fermentare complet, moale gustul și aroma bogata.
2、Utilizare și Dozare: 10g drojdie poate fi utilizat pentru fabricarea berii 100kg comune materii prime.
3、Aplicabile Tipuri de Fructe: Struguri, rodie, mere, lychee, pere, ananas, capsuni, cirese.
4、Siguranță Drojdie: produse Alimentare standard de SC certificare; puteți folosi vin drojdie specială pentru a prepara nutriție, sănătate și vin bun.
5、Convenabil de a Folosi: drojdia este simplu și convenabil de a folosi.Ia 100 ml de apă caldă (32-35 ° c), se adaugă drojdia și se amestecă pentru a se dizolva, se toarnă în materii prime prelucrate, și se amestecă bine.
Caietul de sarcini:
Ingrediente: drojdie
Metoda de stocare: de umbrire, sigilate, plasat într-un loc răcoros și uscat
Termen de valabilitate: 365 de zile
Aditivi alimentari: emulgator
Conținut Net: 10g
Sfaturi pentru vin de casă:
1. Stabil fermentare control
Stabil fermentare: vinul Rosu este controlat la 20-28 ° c: vin Alb este controlat la 15-20 ℃.
2. Hermeticity de fermentare ușor
Nu sigila complet în timpul fermentației, pentru a permite oxigenului să intre și dioxid de carbon să scape: vinul trebuie să fie sigilate atunci când este păstrat după fermentare și poate fi păstrat pentru o lungă perioadă de timp.
3. Principiul de fabricare a berii de zahăr
Vin de zahăr este folosit în principal pentru a regla nivelul de alcool.Este recomandabil să instalați 10 kg de struguri si se adauga 0,5-1,5 kg de zahăr.Conținutul de alcool este de 10-15%.
Lista De Ambalare:
Drojdie De Vin * 1
Etichete: alcool drojdie, drojdie de vin, koji, vin de orez, orez drojdie de vin, drojdie uscată, drojdie instant, drojdie de bere, aragaz alcool, angel drojdie.
Rating?