Fructe Polițist Din Oțel Inoxidabil Multifuncțional Alimente Cutter Legume Feliatoare Salata Filtru Rapid Peeling Acasă Consumabile Bucatarie Noua

  • 18.65lei
  • 13.45lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere Produs:

Material:Otel Inoxidabil + Plastic ABS

Dimensiuni:8.26" x 2.55" (21 x 6,5 cm)

Cantitate:1 Buc

Greutate:120g / 4.23 oz / 0.26 lb

Fructe & Legume Instrumente De Tip:Aparate De Curațare & Zesters

Caracteristică:Eco-Friendly, Ușor de curățat

Culoare:Verde

Caracteristici:

Cu o calitate de construcții din oțel inoxidabil și durabil ABS plastic.Ergonomic ABS mâner care nu aluneca, ești în control complet.

Ascuțite micro-zimțată, lama din oțel inoxidabil.Poate fi ușor de tăiat repede, feliat, decojit.

Acest divizor este unic capabil să taie fructe si legume ca ceapa, banane,morcov,ridiche și bame fără strivire-le, astfel încât fiecare fel de mâncare servi pare mai atractiv.Este, de asemenea, este un curățător de legume.Super lame ascuțite din oțel inoxidabil pentru tăiere și peeling alimente, fructe si legume cum ar fi morcovi, portocale, salata verde, sfecla, ridichi, cartofi și multe altele pentru mai ușor, mai rapid și mai bine de preparare a alimentelor.

Reduce timpul de pregatire în jumătate, oferindu-vă toate instrumentele necesare pentru a crea o masă perfectă cu usurinta si stil.Cu acest instrument, puteți face plictisitor salate arata interesant prin tăiere legume în diferite forme și mărimi, folosind Legume Slicer.

Conceput pentru bucătărie modernă, bine, nu ocupă spațiu de stocare de doar 10 secunde.Nostru slicer este foarte ușor să se spele slicer cu apă caldă.

Cadoul Perfect pentru părinți, mame, bucătari și de sănătate-conștient de persoane pentru a face legume și de gătit distractiv și ușor decât regulate aparate de curațare de legume.

Ușor de utilizat, atunci când doriți să taie fructe si legume, doar pune jos catarama.Dacă doriți să peeling alimente, fructe si legume, a pus pe catarama.E în siguranță departe de degetele ca ai tai!

Pachetul Include:

1 x Verde Slicer

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Etichete: varza răzătoare, mandolina slicer, cuțit de curățat cartofi, instrument de mână, instrument manual, hand peeler, băiatul chilot, varza cutter, deget in fund furtun, banana slicer.


  • Fructe & Legume Instrumente De Tip: Peelers & Zesters
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Numărul De Model: masini de uscare de fructe
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE / UE, CIQ, CEE, FDA, LFGB, SGS
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Tip: Fructe & Legume Instrumente

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon