Rotund de Paie scaun Scaun Saltea Iarba de Perna Pad Bej Manual Țese Etaj Perna Yoga Mat Tatami Decor 40X40cm

  • 57.92lei
  • 45.76lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

de brand nou de înaltă calitate, saltea tatami pernei scaunului, făcut din paie naturale materiale, cu tenacitate bună, robustețe și durabilitate, vă poate oferi o viață sănătoasă și de viață de calitate.

Ușor de curățat: Realizate din paie naturale, țesute de mână, nici un tratament chimic, doar ștergeți cu o cârpă uscată.Protecția mediului și tenacitate bună.

Manopera rafinat: aspect frumos, puternic practicabilitatea, relaxare confortabilă, postura, nu este ușor să se deformeze, care este moale și confortabil.

Meditație și odihnă: poți să Te odihnești și să medităm la ea, chat cu prietenii, și să simtă liniștea de Est.Utilizate pe scară largă în meditatie, zen, yoga și ceremonia ceaiului, podea până în tavan, decor fereastră.

Decor de efect: îl puteți folosi ca o saltea de yoga, pernă de pat, balcon mat sau terasă mat pentru a crește liniștea vieții.

Categorie produs: saltea podea/futon mat/bay geam mat

Stil: Japoneză

Spatiu: living, dormitor, camera de studiu, balcon, spatiu comercial

culoare:culoare primară

material:iarbă

dimensiune:40x40CM, grosime 6CM

Conținutul Pachetului:

1 x futon mat

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Magazinul nostru au multe produse,puteți face clic pe acest link-uri:

https://www.citygroupromania.ro/store/4993368

Contactați-ne:

Dacă sunteți interesat de produsele noastre, și aveți orice probleme cu ea, puteți să ne contactați cu comerțul manager, e-mail și telefon.

Despre timpul de procesare și de timpul de livrare:

o.Avem nevoie de 1-3 zile pentru a procesa comanda dumneavoastră (mă aștept vacanța).

b.Timpul de livrare este de aproximativ 5-10 zile lucrătoare.

c.Vă rugăm să acorde o atenție la informațiile de urmărire și timpul de livrare.Uneori, curierul va lăsa o carte dacă nu sunteți acasă, atunci ai nevoie pentru a contacta cu firma de curierat tine.

Despre ambalajul produsului și de calitate:

Vă rugăm să verificați elementul în vedere de curierat.Dacă nu există nici o problemă cu pachetul, vă rugăm să ia fotografii pentru a deteriorat cutie și element la o dată ca dovadă.Și să ne contactați în timp.Este important pentru aplicarea compensației pentru tine.

DESPRE-FEEDBACK-UL:

Feedback-ul este foarte important pentru noi, așa că, dacă ai primi elementul și mulțumit cu el, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv, și, de asemenea, putem face asta.Dacă nu sunteți mulțumit cu ea, înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă rugăm să ne anunțați în primul rând, și ne poate ajuta să rezolve problema până când sunteți mulțumit cu el.

Etichete: scaun perna pad, canapea, scaun de relaxare, perna podea, dreptunghi pernă de paie, pad scaun, mimosa agățat scaun de ou, mare tatami pat, round floor cushion tatami, scaun japoneză podea.


  • Tip: Șezut/Spate Perna
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon