30CM, 50CM CONDUS de Meteoriți Ploaie Lumini Decor Nunta rezistent la apa Lumina care cade Șir de Lumini pentru Petrecerea de Crăciun Lumina D30

  • 59.42lei
  • 44.55lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

LED-uri de Meteoriți Ploaie Lumini 30CM, 50CM Impermeabil Xmas Decor de Lumină care se Încadrează Șir de Lumini pentru Petrecerea de Nunta Lumini de Crăciun Conectabil

Descriere:

Caracteristici:

* Dublu Față IP65 rezistent la apa de joasă tensiune, care pot împiedica utilizatorii de la electrocutare,scurtcircuit provoacă incendii.

* LUMINOZITATE - cele mai Noi SMD2835 LED chips-uri și de a oferi 360 de grade unghiuri de vizualizare, ceea ce face ploaie care se încadrează lumini Mult mai luminos și frumos .

Lumina de la fiecare bec se aprinde și unul câte unul, în ordine și rapid, la fel ca ploaia de meteoriți sau zăpadă care se încadrează în cerul de noapte.

* UPGRADE - Importate transparent PC bec tub este cea mai Recentă tub de design, care are o bună transparență și face duș de meteoriți lumini mai Superb și Unic.

Transparente PC materialul este rezistent la coroziune, cost rezistent la îmbătrânire, rezistent, mai durabil; liber de constrângerile de timp și spațiu.Consum redus de energie și de economisire a energiei.

* SPECIFICATII - Colorate Meteor Lumini au 8 tuburi, 30 CM și 50 CM lungime pentru tine de a alege,30CM lungime cu 24buc LED chips-uri în fiecare tub,și 50CM lungime, cu 36pcs LED chips-uri în fiecare tub.

* DECOR - Eagwell ploaie de Meteoriți Ploaie Lumini sunt bun de a folosi pentru a decora copaci de-a lungul străzi, parcuri, râuri, de asemenea, potrivit pentru acasă gard de gradina decor, de Crăciun, de Anul Nou,nunta, petrecere, mall-uri și hoteluri.

* Cu Coada Plug:Nostru de Meteoriți Lumini vin cu o Coada Plug ,Așa că poate fi folosit ca unul,și să fie conectat la fel de mult ca două sau trei siruri de lumina.

* Notă: coada plug trebuie să fie conectați "+" la "+" și "-" la "-", dacă vă conectați două șiruri împreună, dar ea nu poate funcționa, vă rugăm să schimbați plug direcție, și conectați-le din nou.

Caietul de sarcini:

Lungime totală: Aproximativ 4M(160inch)

Tub Lungime: 30cm/11.8 inch, 50cm/20inch

Diametru tub: 1.2 cm/0.47 inch

Bec Număr: 192LEDs de 30CM model, 288LEDs de 50CM model

Tub cu LED-uri : 8tubes

Distanța între Tuburi : 33cm/13inch

Iritarea Unghi: 360°

Chip de LED-uri : mai recentă SMD2853

Tensiune de intrare: AC85-265 V

Tensiune de ieșire: DC12V

Material Tub: PVC

Rezistent la apa: IP65

Pachetul Include:

1XLED ploaie de Meteoriți Ploaie Lumini

Vă Rugăm Să Rețineți:

Ca urmare a lumina și de a monitoriza diferență,elementul de culoare pot fi ușor diferite de la

poze.

Vă rugăm să permiteți-1 inch diferă datorită măsurare manual.

Vă rugăm să taie lumina de putere înainte de ploaie,și nu-l pune în apă.

Etichete: xs telefon 4gb 64.


  • Tensiune: Other
  • 200000137: 200003837
  • Numărul De Model: 770024
  • Origine: NC(de Origine)
  • Forma: neregulate
  • Nume De Brand: ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ A ASCUNS LUMINA
  • Sursa De Alimentare: DC
  • rezistent la apa: Da

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon