Imprimanta 3D Opace Capacul Imprimantei Cald Cabina de Capac de Protectie Praf Imprimantă 3D Cort Pentru Anycubic I3 Mega Imprimantă 3D

  • 31.69lei
  • 16.78lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Imprimanta 3D Opace Capacul Imprimantei Cald Cabina de Capac de Protectie Praf Imprimantă 3D Cort Pentru Anycubic I3 Mega Imprimantă 3D

Puncte: 1、Capac Dimensiuni: L x W x H: 45.3x42.7x42cm, măsura dimensiunea reală a imprimantei 3D înainte de a cumpăra, selectați corespunzătoare imprimantă 3D capacul de protecție.

2、de Înaltă Calitate Material: imprimante capacul este fabricat din material nețesut, care are perfecta praf caracteristici.

3、Proteja Imprimanta 3D: Garda valoroase asamblate desktop imprimante 3D, pentru a preveni păr și praf în cabină.

4、Ușor de Curățat: puteți șterge cu o cârpă umedă pentru a curăța praful.Acesta poate fi, de asemenea, mașină de spălat pentru a spăla de praf, apă și pete de ulei.

5、Funcție Bun: are Perfecta praf caracteristici, care poate preveni eficient aparat de a fi atacat de praf și pete de ulei.

Caietul de sarcini:

Material: confectionat din material netesut

Culoare: negru

Se potrivește: pentru Anycubic I3 Mega imprimantă 3D

Lista De Ambalare:

1*Imprimantă 3D Capac de Protecție

Notă:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: filament bătaia senzor, Capac 3d printer, Imprimanta 3d accesorii de profil, procesor i3, 3d autocolant de perete, anycub, Imprimare 3d hotend, skr, Imprimanta 3d, placa pcb.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: tmddotda
  • Tip De Element: Alte
  • Numărul De Model: Capac De Protecție

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon