Original NISSEI RX-503 SWR/Watt Metru 1.8-525MHz 2/20/200W RX503 Digital Power Meter Aparat pentru Două Fel de Radio Walkie Talkie

  • 620.36lei
  • 570.73lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici: 1. RX-503 VSWR contor de energie poate fi citit direct, fără nici o calibrare. 2. Maximă măsurabilă gama de putere de RX-503 este de până la 200W. 3. Low pierdere de inserție (0,3 dB sau mai puțin) structura permite să fie permanent conectat.Caietul de sarcini: Model: RX-503 gama de Frecventa: 1.8-525MHz interval de Putere: 0-200W putere Maxima: 200W-o treaptă JOASĂ de eroare gama: (MEDIE)+/-10%; (REP)+/-15% viteza MARE de eroare gama: (MEDIE)+/-5%; (REP)+/-10% Minimă de încercare putere: 1W de Intrare/ieșire conectori: so-239 tip M greutate Netă: 950g pierderea de Inserție: mai mică de 0,1 db funcția de Testare: Fwd/Rev Putere, PEP, SWR de Intrare/ieșire impedanta: 50 ohm Dimensiuni (W*H*D): 140 x 84 x 122mm Pachetului: -1 x Power Meter -1 x Manual de utilizare -1 x 13.8 DC Sârmă

Timp De Transport Maritim Sfaturi:

Toate pachet trimis prin E-pachete sau POSTNL e-mail Înregistrată nava metodă.cu număr de urmărire pot urmări pachetul statu.este de securitate în condiții de siguranță de transport de marfă.Timpul de livrare este de aproximativ 15--45 de zile.Ca urmare a diferitelor țări, politicile și de vreme și de alte motive.trimis la diferite tara ,timpul de livrare va fi diferita.Are întrebări.vă rugăm să nu ezitați să mă contactați prin ali mesaj.vă mulțumesc!

Feedback-ul:

Lăsați feedback-ul negativ este nu poate rezolva problema.Sunt multe, mult mai pozitive moduri la faza asta despre o bună comunicare, vă Rog, mesaj trimis la noi prin www.citygroupromania.ro.vom încerca noi mai bun pentru a rezolva problema.vă mulțumesc!

Despre Taxe:

Vom încerca noastre cele mai bune la serviciu.Pentru că personalizate regulile sunt diferite în fiecare țară, tarife și accize nu sunt responsabilitatea noastră și nu suntem calificați să răspundă la întrebări pe acest subiect.Te rog cercetare țării tarifelor de import și accizele înainte de a cumpăra..

Etichete: fibra contor de energie, hf swr metru, kit radio, 16 gb card grafic, lilliput monitor, Radio FM, mi comutator, ac di digital watt metru, swr metru, nissei.


  • Conexiune: Desktop
  • Utilizare: Comutare
  • Output Type: Nici unul
  • Tensiunea De Ieșire: Nici unul
  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon