3D Degetul Butonul Joystick Stick pentru XBOXONE ELITE Series 2 Controller

  • 22.57lei
  • 15.57lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

100% de Brand nou și de înaltă calitate

Realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și rezistent la uzură

Un bun înlocuitor pentru deteriorat sau non-de lucru 3D Joystick Axa

Precizie de design se va potrivi perfect pentru controller

Înlocuirea analog joystick-ul pentru xbox one, reparații purtat, scăpat de sub control, nu este sensibil joystic analog

Caietul de sarcini:

Greutate: 8g

Potrivit pentru: XBOX ONE Elite Series 2 Controller

Ambalare include:

1 x 3D Joystick Stick

Transport

● Vom aranja transport maritim pentru tine în termen de 24 de Ore după ce plata a fost procesată cu excepția sărbătorilor.

● Ne trimite întotdeauna elementul de la adresa pe care ne-o dau de PAYPAL pentru a asigura securitatea element.Dacă ați schimbat adresa ta, sau vrei ne pentru a navei la o altă adresă, vă rugăm să schimbați la adresa de noi atunci când ne platesc cu PAYPAL, altfel nu va fi responsabil în cazul în care pachetul este pierdut.Plățile Taxelor De Import

În cazul în care o datorie este scadentă La livrare, este responsabilitatea ta să se întâlnească care cheltuieli și acest lucru poate provoca întârzieri la programul de livrare și mai ai de preluare a mărfurilor la biroul vamal.Termeni & Condiții

De licitare pe acest articol,Cumpărătorul este de acord cu toți termenii și condițiile menționate în această listă .vă rugăm să vă asigurați să citească și sunt de acord cu Toate eBay termeni și Condiții înainte de licitare.

Toate imaginile sunt doar pentru scop ilustrativ și Culorile pot varia ușor.Politica De Returnare

Pentru a Returna un produs trebuie să ne contactați și să ia fotografii de produs pentru a arăta în mod clar orice daune sau aspecte neobișnuite ale acestuia.

Aprobat de returnare vor fi supuse unei inspecții la sosire.Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală, cu tot ambalajul original.

De transport si predarea taxele sunt nerambursabile

Reveni costurile de livrare sunt responsabilitatea cumpărătorului.Ne va acoperi costurile în cazul în trimiterea de înlocuire/elementele reparate.

În termen de 7 zile de la primirea produselor, ne oferă un no-hassle de 7 zile de schimb/înlocuiți numai dacă elementele se dovedesc a fi defecte de producător.

Etichete: ps4, analog stick, d-pad xbox, joystick xbox, pad xbox one, analog ps4, logitech, gamepad stick, ps4 slim, d-pad ps4.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Marca/Model: Nici unul
  • Nume De Brand: GRWIBEOU
  • Greutate: 8g
  • Potrivit: Pentru Xbox One Elite Series 2 Controller
  • Tip: 3D Joystick Stick

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon