16Pcs Cafea Șabloane Set de Instrumente de Desen Filtru de Cafea Fantezie Model de Imprimantă Șablon Plastic Mucegai pentru Bucatarie Coffeeware

  • 10.66lei
  • 7.58lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

16Pcs Plastic Cafea Cappuccino cu Spumă de Pulverizare Șablon Șabloane DIY Decorare de Cafea Imprimare Mucegai Barista Instrumente 1. Caracteristici: ★ 100% de brand nou. ★ Realizate din material ABS de înaltă calitate, non-toxic, durabil și în condiții de siguranță pentru a utiliza. ★ Design clasic, aduce delicioase pentru familia ta iubita! ★Plastic de cafea trage flori de mucegai este cel mai bun instrument pentru a deveni rapid o fantezie de barista. ★ Există o gaură în mâner de model, care poate fi agățată pe perete după utilizare și nu ocupă spațiu.Mare pentru a face frumos cappuccino. ★ 16 modele diferite de a face băutura mai atractiv!De asemenea, puteți folosi pentru a decora prăjituri. ★ De înaltă calitate produse alimentare materiale de calitate, sigure și durabile. 2. Caietul de sarcini: ★ sarcini Numele Produsului: Fancy cafea mucegai din plastic ★Produs material: ABS ★ Greutate: aproximativ 40G ★ Dimensiune: 8.5 cm în diametru și aproximativ 13,2 cm în lungime totală de 3. Pachetul include: ★ 1*16pcs mucegai vă Rugăm să rețineți: 1. Influențată de fotografiere lumina, culoarea reală este foarte diferită de imagine. 2. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare.

Etichete: jacuzzi spa, dell inspiron 3521 lcd, pedichiura spa hidromasaj, gtx1080, monitor samsung adaptor de alimentare, 1080ti fan, espresso maker, cafea delonghi, intex spa, lp140wh1.


  • Material: ABS

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon